anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ajutooooor, imi vine sa intru in pamant de rusine, sunt rosie la fata deci efectiv ma simt extrem de prost. Urmaream live-ul unui baiat si gen venise maica-mea si cred ca din greseala am dat cerere sa intru si eu in live si efectiv cred ca am fost cu ei in live vreo 3 minute (erau doi prieteni care faceau live) in care ma certam cu mama care spunea ca vrea sa bea bere si gen era si muzica tare si nu mai pot de rusine, cand m-am intors la telefon care era la incarcat am observat ca ma vad jumatate de ecran(din partea de jos) deci inseamna ca eu eram in live, nu? Omg nu mai pot de rusine, cel mai jenant moment jur. Gen mai vizionau baieti liveul. Off Doamne, ce pot sa fac ca sa nu ma mai simt asa prost si rusinata? Efectiv acum sunt atat de panicata... Nu eram chiar asa daca nu aveam o conversatie atat de ciudata cu mama in timp ce ne certam, sau a mai fost un lucru, era sa cad de pe un scaun si am strigat "o sa cad! Tine-ma!" offf, help. Apropo, unul dintre baieti este iubitul meu si imi e foarte rusine mai ales de el, cred ca acum crede ca sunt o ciudata

Răspuns Apreciat de Editori
| DeathOfDreams a răspuns:

Hahah, it is a bit funny, but trust me, soon you will laugh because of it toolaughing

Te înțeleg, mereu am senzația că am deseori trec prin situații awkward, și probabil dacă m-aș gândi serios la una dintre ele, îmi vine să îmi dau din nou două palme.
Ideea e că, în ansamblu, nimănui nu-i pasă atât de tare. E doar o chestie de moment care da, poate e jenantă, într-un fel sau altul, pentru tine, dar probabil mâine nimeni n-o să se mai gândească la asta.
Gândește-te că se putea să fie mult mai rău, o situație într-adevăr memorabilă.

Chiar acum câteva zile eram la un curs online, 170 de persoane, iar o colegă era conectată pe telefon, nu era nici pe departe atentă la curs, în schimb, asculta muzică extrem de tare și făcea curat.
Proful, își ținea cursul de electronică digitală liniștit, și brusc, colegei mele ii s-a activat cumva atât microfonul, cât și camera. Și cred că și-a dat seama că e ceva nu e-n regulă, fiindcă se tot încrunta în ecran ceva timp, și prin tot zgomotul muzicii ei, am reușit să aud proful "Aloo, ce faceți acolo? Vă distrați?"

Se întâmplă mereu situații de genul, amuzante, jenante and so on, dar nimănui nu-i pasă atât de mult, crede-mălaughing Dacă n-aș fi citit postarea, nici eu nu mi-aș fi adus aminte de faza respectivă.

Legat de iubitul tău, tocmai pentru că e iubitul tău n-ar trebui să te simți atât de rușinată. E ok.

2 răspunsuri:
| Dalmore1996 a răspuns:

De ce ți-ar fi rușine de iubitul tău... sau de prieteni.
Explici că ai sunat din greșeală, nu cred că-s absurzi și ei n-au niciodată discuții dubioase cu părinții lor. Poate și-au dat seama și ți-au închis microfonul sau poate nici nu l-ai avut pornit. Imaginează-ți că acum 2-3 săptămâni un prof de la medicină a uitat să închidă camera în timp ce preda și l-a văzut toată facultatea în timp ce stătea pe wc și se stergea la fund laughing.

| oz_1736 a răspuns:

Peste 2 ani ai sa razi pe burta de faza asta. Partea comica nu e prea tare, dar daca stii sa o povestesti tu, atunci devine comica si nu va mai face nimeni mistouri fiindca deja faci tu