anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

(am)Ai putea trai fara muzica? De orice tip? Argumenteaza! Nu semnifica o distragere a atentiei?
De ce ne place sa ascultam daca ne schimba starile? Nu e rau daca starile noastre depind de asa ceva? Cand asculti muzica nu te simti oarecum intr-o lume a ta ce e doar in your head diferita de realitate? Nu te face sa nu observi ce se petrece in jurul tau si cu tine?

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Depinde si ce asculti, eu unu ascult ceva care inseamna ceva, care transmite ceva https://www.youtube.com/watch?v=x6q0ciiqyG0 eu cand m-am trezit din coma auzeam muzica in urechile mele, vorbesc serios

| Lioana a răspuns (pentru RAY):

Ti-am ascultat melodia, Ray. Tot o piesa in germana. Dar hard-rock de data asta. Ti-ai schimbat cumva preferintele muzicale?

| RAY a răspuns (pentru Lioana):

Ascult de toate, nu ma intereseaza genul

De toate in germana sau asculti si alte limbi?

Am piese care îmi plac in mai multe limbi Germana,Engleza,Romana,Greaca, Araba, Spaniola, Italiana, Franceza

Dar indiana nu ai? Se impaca bine cu manelele.

Am scris si spaniola, indiana nu-mi place, maneaua nu este muzica tiganasca sau indiana

| SilentRain a răspuns:

Nu
Muzica e moldamina pentru sufletul meu

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu, eu nu pot trai fara muzica. Ascult non-stop. Azi am dansat toata ziua pe Akcent, am avut o zi super rolling on the floor)))).

Mie nu-mi schimba muzica starea, aleg eu muzica in functie de starea pe care o am.

| Lioana a răspuns:

Candva ascultam mult muzica si nu ma puteam lipsi de ea. Acum ascult foarte rar cate o piesa si ma plictiseste repede.
Muzica poate doar sa-ti accentueze starile nu sa le schimbe. Practic asculti ce simte nevoia sufletul tau sa auda.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur.
Stările mele nu depind de muzica.Nu ascult muzica, nu ma face sa simt intr-o alta lume.

Răspuns utilizator avertizat
| AlMaDi a răspuns:

->"ai putea trai fara muzica? de orice tip? "
Nu, nu as putea trai fara muzica, deoarece sunt femeie si trebuie sa ma unduiesc ca un sarpe pe muzica laughing. Si al doilea nu, este nu pe orice muzica ma unduiesc laughing (incepe sa imi placa cuvantul laughing ).
->"de ce ne place sa ascultam daca ne schimba starile?"
Nu ne schimba starile, rezoneaza cu ele. Daca e una trista si tu ai chef de bumti bumti, o schimbi.
->"nu e rau daca starile noastre depind de asa ceva?"
Nu, eu nu cred ca depind de muzica, muzica depinde de starile si emotile noastre, doar asa iau nastere, din emotile compozitorului.
->"cand asculti muzica nu te simti oarecum intr-o lume a ta ce e doar in your head diferita de realitate?"
Nu... ai patit tu asta?
->"nu te face sa nu observi ce se petrece in jurul tau si cu tine?"
Eu invat pe muzica, si chiar si pe mama o aud cand ma striga laughing.
Nu cred, nu pot sta asa mult intr-o stare de visare. laughing

Multe intrebari, tu cum iti raspunzi la proprile intrebari?