Depinde si ce asculti, eu unu ascult ceva care inseamna ceva, care transmite ceva https://www.youtube.com/watch?v=x6q0ciiqyG0 eu cand m-am trezit din coma auzeam muzica in urechile mele, vorbesc serios
Nu, eu nu pot trai fara muzica. Ascult non-stop. Azi am dansat toata ziua pe Akcent, am avut o zi super )))).
Mie nu-mi schimba muzica starea, aleg eu muzica in functie de starea pe care o am.
Candva ascultam mult muzica si nu ma puteam lipsi de ea. Acum ascult foarte rar cate o piesa si ma plictiseste repede.
Muzica poate doar sa-ti accentueze starile nu sa le schimbe. Practic asculti ce simte nevoia sufletul tau sa auda.
->"ai putea trai fara muzica? de orice tip? "
Nu, nu as putea trai fara muzica, deoarece sunt femeie si trebuie sa ma unduiesc ca un sarpe pe muzica . Si al doilea nu, este nu pe orice muzica ma unduiesc
(incepe sa imi placa cuvantul
).
->"de ce ne place sa ascultam daca ne schimba starile?"
Nu ne schimba starile, rezoneaza cu ele. Daca e una trista si tu ai chef de bumti bumti, o schimbi.
->"nu e rau daca starile noastre depind de asa ceva?"
Nu, eu nu cred ca depind de muzica, muzica depinde de starile si emotile noastre, doar asa iau nastere, din emotile compozitorului.
->"cand asculti muzica nu te simti oarecum intr-o lume a ta ce e doar in your head diferita de realitate?"
Nu... ai patit tu asta?
->"nu te face sa nu observi ce se petrece in jurul tau si cu tine?"
Eu invat pe muzica, si chiar si pe mama o aud cand ma striga .
Nu cred, nu pot sta asa mult intr-o stare de visare.
Multe intrebari, tu cum iti raspunzi la proprile intrebari?