Știu cum e, am crezut că din prima clipa totul era un teatru în care nu doar ea era o actriță și prietenul in care am crezut și alte personaje, in prezent eu numai cred în femei, femeile joaca teatru mai mereu, fraieri sunt cei care cred în ele
Și de ce o vorbești la niște străini?
Dacă ai ceva săi spui, îi spui ei nu aicia, ce faci tu nu este "bărbăție" și s-o denigrezi, înjosești, în fața altora...să primești milă și afecțiune, din partea altora... ce"băiat" bun erai tu.
Un bărbat, simțit și Adevărat își va ști locul unde îi este. Da Niciodată nu-și va vorbi oamenii care fac parte din viața lui personală, altora fiindcă nu faci decât să inspri milă, iar un bărbat n-are nevoie de mila nimănui când ști Adevărul este de ajuns Dumnezeul să-ți știe durerea nu alți oamenii si alte personaje...Cei în în inima și sufletul tău doar tu și Dumnezeul trebuie sa știe atâta nimeni Altcineva.
Pune mâna și mănâncă mâncare Andrei și vorbește cu ia dacă simți că ai săi spui ceva ce ar trebuie să știe de la tine, Niciodată nu aștepta răspunsuri serioase de la oamenii ce nu sănt în locul tău fiindcă doar Dumnezeu și tu sunteți martori, nu-ți trebuie alți martorii decât Dumnezeu când ai o problemă și un necaz nu fugi la oamenii sa afli răspunsi Niciodată să nu faci prostia asta, fugi la Dumnezeu către Dumnezeu el o să-ți oferă tot ce vrei sa ști și sa afli.