| Alexandrovsky a întrebat:

Am intrebat-o azi pe bunicamea din curiozitate cu cine voteaza, cica cu psd zice ea astea ne maresc pensiile, bai frate cum fac comunistii astea asa ma? Pare le spala creierii sau se vand pe 2 kg de ceapa? Eu daca aveam 1 om ca mine ii luam viata lu' Dragnea

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pensionarii sant usor de fraieriti, mai sant & tiganii care il slujeste pe mustaciosul cariat pentru ca le da drumu din puscarie imediat ce-i baga. Unica optiune ca sa scape tara temporar de idiotenia psd-ista ar fi 2 lunetisti pusi pe cel mai inalt bloc din capitala cu tintire spre intrarea in parlament, cand iese dancina si cariatu' impuscati in cap

| RAY a răspuns:

Si daca i iei viata lui dragnea o sa creasca salarile? sa traim ca in Germania?

| RAY a răspuns:

Si daca i iei viata lui dragnea o sa creasca salarile? o sa traim ca in Germania?

| SilentRain a răspuns:

Foamea te face sa te vinzi și pe o ceapa înghețata,
Sunt bătrâni care nu au nici o treaba cu politica și votează din reflex

| Hammurabi a răspuns:

Du-te și blochează-i Antena 3 și într-o săptămână își revine. laughing

| Plato a răspuns:

Mai ai 2 săptămâni sa o faci sa-si revina. Explica-i cum sta treaba de fapt.

| Alexandrovsky explică (pentru Plato):

In zadar n-am ce-i face cica fiecare voteaza cu cine vrea parca e spalata pe creier, pacat pentru noi o sa fie ca suntem tineri, ei si au trait viata...

| Plato a răspuns (pentru Alexandrovsky):

Tocmai asta am spus altcuiva acum: nu mai e viitorul bunicilor, e al nostru si al viitoriilor copii. Incearca sa-i spui asta. Explica-i ca aia 50 de lei la pensie sunt nimic comparativ cu scumpirile si restul minusurilor.