| LordJohn a întrebat:

Am mess 10 si e stricat, in fereastara de vorbit eu nu vad nici ce scriu eu nici ce scrie cel cu care vb, l-am reinstal de 4 ori si nu mere. Ce pot face?

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Ai aici raspunsul meu de incercat in prima faza!
Se deschide in stanga jos la start run-ul in care se va scrie regedit apoi se da enter, se va afisa o fereastra de editare a registrilor din windows ( foarte mare atentie aici ) vei parcurge intocmai acesti pasi, se da click pe HKEY_CURRENT_USER, dupa care Software, dupa care Microsoft, dupa care Windows, dupa care CurrentVersion, dupa care Internet Settings, dupa care se va sterge folderul Zones cu click dreapta pe el si delete Se inchide regedit si redeskideti yahoo messengerul.
daca tot nu merge mai incearca si asta :
Se deschide in stanga jos la start run-ul in care se va scrie regedit apoi se da enter, se va afisa o fereastra de editare a registrilor din windows ( foarte mare atentie aici ) vei parcurge intocmai acesti pasi, se da click pe HKEY_CURRENT_USER, dupa care Software, dupa care Microsoft, dupa care Windows, dupa care CurrentVersion, dupa care Internet Settings, dupa care se va sterge folderul Zones cu click dreapta pe el si delete Se inchide regedit si redeskideti yahoo messengerul.
daca nici asa nu merge trebuie sa facem o devirusare!(esti virusat) ast mesaj! by!

2 răspunsuri:
| Shinen a răspuns:

Buna!
Incearca sa descarci messenger 9 sau chiar 11.

Pa, pa.

| DisforDeea a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......-nu-merge/ Uita`te la raspunsul lui neluL.Si eu am avut aceeasi problema acum 20 de minute.Mda ce chestie:)))