| lazio9 a întrebat:

Am o iubita de 8 luni si mi-a spus ca inainte de a ma cunoaste in ultimmi 2 ani jumate a supt 4 scule, iubiti... aventura etc ce parere aveti? eu am judecat-o si s-a suparat spune ca ma iubeste... ce parere aveti?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pe tine te iubeste sau vrea doar ...La 8 luni asa e, inca mai suge.

| noktambul a răspuns:

La frageda varsta de 8 luni a supt deja 4 scule? Adica surubelnite, clesti patent, chei reglabile etc?

| basexcu a răspuns:

Esti prost. happy

| xBebelushax a răspuns:

O parere nu prea buna.hee hee...in locul taw m`as despartii de ea...adika depinde daca chiar va iubiti.in cazul asta nu lasa trecutul sa se amestece big grin

| Anahiteamo a răspuns:

Pai nu trebuie sa o judeci pentru ceva ce s. a intamplat deja in trecut. A gresit, nu ai tu puterea sa o judeci.Doar Dumnezeu o poate judeca. Nu mai poate da timpul inapoi ca sa isi repare greselile. Daca a spus ca te iubeste inseamna ca asa e si nu cred ca avea dc sa te minta. Cea mai buna varianta e sa iti ceri scuze ca ai judecat-o si spune. i ca ai facut asta pentru ca te. a luat gura pe dinainte si ca vrei sa fii din nou cu ea daca vrei. Bafta!winking

| Noname69 a răspuns:

E bine asa ma. Ia-o inapoi.

| someone_2698 a răspuns:

Nu conteaza ce a facut in trecut. cel mai important este daca tineti cu adevarat unul la altul.