| RealLife a întrebat:

Am o mare problema! Azi la scoala in ora de mate am uitat sa-mi pun telefonul pe silentios si am primit un mesaj. Profesorul a intrebat daca e al meu si eu am mintit spunandu-i ca imi este inchis. Dupa aceea ne-a spus daca nu recunoastem cine a fost dam maine test si eu am tacut din gura. Nu i-am spus ca mie mi-a sunat telefonul pentru. ca m-ar fi ascultat si sasa am note mici la mate. Ma gandeam ca maine sa-mi cer iertare, dar ma tem foarte mult pentru. ca e posibil sa ma intrebe de ce l-am mintit sau de ce i-am spus asa tarziu. Ce sa ma fac?

Răspuns Câştigător
| lia a răspuns:

Stai linistit! Cu totii gresim si cu totii avem tendinta sa mintim, pentru ca ne este mai simplu asa.
Eu te sfatuiesc ca maine sa iti recunosti greseala si sa-i spui profesorului adevaratul motiv pentru care ai mintit. Se vor rezolva toate, ai sa vezi. Stii tu, niciodata nu este prea tarziu.

5 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Spui doar daca sunteti in pericol de testare
daca nu, taci din gura happy

| alessia a răspuns:

Nu mai spune niminc.lasa asa. poate uita profu. oricum test nu dati doar va amenintat ca sa spuneti adevarul.

| Alex a răspuns:

Sa spui adevarul maine. Spune ca ti-a fost frica si cere scuze la prof. si la colegii tai.

| Ady00pk a răspuns:

Sa te inveti mintehappy asta sa faci! De dragul frici ti-ai ranit toata clasa! Sincer daca ar fi sa aleg intre:
1. Exmatricularea mea
2. Exmatricularea intregii clase
As alege nr. 1
Te-ai gandit ca sa-i ceri scuze doar cand e prea tarziu si trebuie sa dati testul? ce a fost in capul tau chiar nu stiu...
Tot ce mai poti face este sa recunosti cat mai repede.

| Detanatar a răspuns:

Proful o sa uite, dar tu o sa ramai cu aceasta intimplare inca mult timp in minte