|

Am o problema (am 20 ani). Era prea frumos sa fie adevărat. Colegii mei din clasa de la postliceala doreau sa mergem astăzi in Quantic toți și au vrut sa ma invite și pe mine. Am acceptat și am vorbit cu mama. Aceasta mi-a făcut scandal ca nu e normal sa ma taie lumea la orele astea și ca nu merg. Am plâns toată seara și nu am dormit deloc. S-a întâmplat ceva mai grav de atât!
Mama a făcut rost de telefonul unora din clasa și s-a luat de ei și i-a făcut drogati, alcoolisti + amenințări. La tipa respectiva a ajuns la numărul de telefon al mamei sale și i-a inventat ca face prostii și ca se vede acest lucru după culoarea parului ca e o destrăbălată (e roșcata in cap). Mama e destul de tânăra, are și vreo 5 operații numai in fata ca sa se mențină tânăra și nu pare genul ăla comunista, nu ar avea motive sa fie așa. Au spus colegii ca ma calcă in picioare luni la școala crying( ca inventez lucruri ca se prostituează ca am zis eu ca sunt drogati și alcoolisti și nu este adevărat. crying( Ce pot sa fac? Ajutor! Sunt disperata! Cum putea sa facă rost de numărul ălora din clasa și ce pot acum sa le spun? M-am făcut de ras in fata unor oameni ca nu am voie sa ies și acum cred și ca mint după câte zvonuri s-au inventat despre mine.
Vaiii, ce rusine!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu am inteles nimic. Ce inseamna: "nu e normal sa ma taie lumea la orele astea" Ce sa taie, la ce ora?
"Mama e destul de tânăra, are și vreo 5 operații numai in fata ca sa se mențină tânăra și nu pare genul ăla comunista,". Nu, e mai rau! Daca ea isi face acele operatii, cam stie cum arata si se comporta drogatii, alcoolistii si ce a mai zis ea acolo. Nu vrea sa ajungi ca ea. Te pazeste bine.

| a răspuns:

Se va stinge de la sine galceava de la scoala. Insa e pacat ca nu poti avea o viata sociala libera desi ai 20 de ani... cu toate ca mama ta isi permite operatii etc.

| a răspuns:

Prea putin am inteles din ce ai scris, dar m-a socat un lucru, si anume ca ai 20 de ani si mama ta are control absolut asupra vietii tale. Ai 20 de ani, inca o intrebi pe mama daca poti sa iesi din casa? Ia putina atitudine, pune-te pe picioare si traieste viata ca n-ai 20 de ani o vesnicie.

| a răspuns:

Eu zic sa schimbi gasca de prieteni sa nu mai stie ai tai de unde sa te ia