|

Am o problema.
Nu pot sa dorm noaptea decât foarte putin, nu reușesc sa adorm.
Sufăr pe interior si nu pot sa imi controlez gandurile cred ca ăsta este motivul.
Tind sa precizez ca am depresie de câțiva ani și tulburare obsesiv compulsiva.
Am fost la psiholog și la psihiatru, mi-au dat medicamente, am băut pastile dar tot rău mă simt și simt ca orice as face e inutil
Cum as putea sa scap de aceste probleme?

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Probabil ai nevoie in jurul tau de oameni pozitivi,sa iti creezi si tu pasiuni,sa iti iei un loc de munca si poate un psiholog bun care sa te asculte.
În general de gândurile negative si de depresie scapi in momentul in care iti urmezi un vis si găsești oameni care cred in tine. Daca tu iti dezvolt o pasiune,sau iti iei un loc de munca treptat chiar daca ai o impresie proasta despre tine vei conștientiza că nu ești asa rau pentru ca iti ies totusi anumite lucuri pentru care cineva te plătește sau apreciază. Apoi, daca aduni in jurul tau oameni care sa vrea sa te inteleaga o sa ai si susținere morală ce iti va da si mai multa incredere.
Nu cred ca ai nevoie de pastile, ai nevoie de libertate, plimbări, cunoaștere si sa începi lucuri noi. Oricum primul pas l-ai facut deja constientizand că ai o problema.

1 răspuns:
| a răspuns:

Vindecarea trebuie sa vina in mod natural, de la tine, nu de la pasile. Ceea ce faci tu este ca si cum ai sta cu caietul in brate, uitandu-te pe el in gol, crezand ca inveti.