| AlexandraDenysa2890 a întrebat:

Am o situatie Mai dificila.Mama mia si a refacut viata dupla de a divortat de tata can eu Aveam 16 añi.A Muncit foarte mult Doar ca eu por SA am o viata Mai linistita adica m-a ajutat SA mi cumpar o casa o Masina noua.Dar niciodata nu a fost langa mine sufleteste.Da am fact prostii cand eram Mai Tanara.Dar anul trecut in vara Ia m spus mamei melé ca barbatul Ei a profitat de mine si nu ma crede el da vina pe mine ca vorbesc cu mai multi Baieti si el de ce nu poate.De cateva luni aproximativ 3 luni Sint cu un baiat care a Fost langa mine si este langa mine dar Simt ca Nici el nu mai poate SA Ia totul asupra lui. Iubitul mei este o persona spirituala si simte persoanele.Iar eu Acuma Sint intr-un impas ca nu Mai stiu ce SA FAC.Am ales SA ma mut la prietenul meu.Sa ma indepartez de ai mei dar de fiecare data cand ma suna mama ma tulbura si da vina pe mine ca eu i-am distrust casnicia ca i-am distrus viata.Ca eu ma m facut de rusine cu acuzatiile Astea.Imi pare rau ca nu am probe pentru ca m-a prins intr-un moment Mai vulnerabil cand SA intamplat ce SA intamplat? Nu stiu ce SA mai FAC?

2 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

In primul rand, invata sa scrii. Nu de alta, dar ai cele mai multe sanse, sa nu te inteleaga nimeni.
In al doilea rand, nu mai vorbi cu maica-ta, daca vezi ca nu ajungi nicaieri cu situatia asta. Tu ti-ai spus partea ta de poveste si gata. Daca nu te crede, las-o in pace si vezi-ti de treaba.

| AlexandraDenysa2890 explică (pentru StoicAnalysis):

Imi cer scuze pentru greselile melé de ortigrafie Sint de 15 ani in strainatate si din Cauza ca scriu mai repede in limba respectiva de acolo