| Hyacinth a întrebat:

Am şi eu o curiozitate de care mi-am adus aminte.În mai,când se făcea "termociparea", cum se proceda în cazul celor care aveau temperatura peste 37, 3° C sau cât era limita? Li se interzicea pe loc să intre în magazin sau erau lăsaţi câteva minute să se odihnească şi li se lua din nou temperatura? Mă gândesc mai ales în cazul celor supraponderali care poate au mai şi mers pe jos până acolo plus că era şi destul de cald în perioada aia.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu am prins gluma cu termociparea... dar da, cei cu peste 37.3 nu li se permitea accesul in interior. Atat de simplu

| Simpatik a răspuns:

Si acum in majoritatea magazinelor mari se face aceasta "termocipare" si sunt chiar pro, nu vad care e problema.
Si eu sunt din categoria supraponderalilor, nu obezi a nu se incurca, 7 ani de sala in spate, momentan nu fac sport si de aceea am kg in plus, si temperatura mea la ultima masuratoare a fost 35 cu ceva happy
deci nu e o conditie ca daca esti supraponderal sau chiar obez sa ai temperatura mai mare de 37

| Drimmero a răspuns:

Da, erau lasati sa se odihneasca, toti medicii au spus ca temperatura poate creste si din cauza caldurii de afara + efortul facut, ceea ce este perfect normal si logic. Daca nici a 2-a oara nu aveau temperatura in limitele alea nu erau lasati sa intre.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ha, ha. Inca se ia temperatura in unele lanturi mai mari de magazine (LIDL, de exemplu). Aveai temperatura mai mare, nu intrai. Treaba ta ce faceai sa iti reduci temperatura si cand reveneai.

| YourKitty10 a răspuns:

Dacă nu le scade temperatura nici după ce se odihnesc puțin la umbra pana sa între în magazin. Din păcate nu sunt lăsați sa între.

| Mosotti a răspuns:

Se facea o smecherie, luai o compresa cu apa mai rece si dadeai pe frunte, cand intrai in magazin aveai temp buna, haha. Asta zic eu, nu ca am citit sau auzit.
Luai la tine o sticluta cu apa si servetele, inainte de intrare undeva faceai asta.