| GeogG23 a întrebat:

Am si eu o nelamurire si poate ma puteti ajuta voi sa inteleg putin niste lucruri. Nu-mi place sa vorbesc despre politica pentru ca dezbina oamenii, dar explicati-mi voi mie cum pisici poate sa fie falsa diploma de bac a lui N.D! Tocmai ce am avut o discutie la telefon cu mama mea, care a vazut pe viu cum arata o diploma reala (a mea), care a sustinut mereu ca scoala te duce oriunde in viata. Iar acum spune ca este un trucaj si voteaza contra... Deci nu mai stiu ce sa cred. Si efectiv sunt socata. Va rog sa-mi spuneti cand se termina nebunia asta. Ultimele alegeri m-au separat de ai mei enorm de mult, desi trebuia sa fim uniti, ca o familie. La voi cum e?

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate că e cazul sa te depărtezi de ei, nu de alta, dar sa poți progresa.

| GeogG23 explică (pentru suntserios):

Asta am facut in ultima perioada, motiv pentru care nu am mai avut liniste si pace. Am crezut ca saptamana asta isi revine totul la normal, dar e mai rau

| suntserios a răspuns (pentru GeogG23):

E pentru binele lor rezultatul votului.

Si daca isi pun mai presus idolul legionar decat familia atunci e bine pentru tine ca te departezi de ei

| GeogG23 explică (pentru suntserios):

Ei nu inteleg asta. Ma tot bombardeaza cu postari si video despre cum o sa ajungem in razboi si altele. Dau cu seen si ignor. Dar e fustrant ca nici nu pot sa interactionez cu ei. Si e extrem de dureros!

| sierra1 a răspuns:

"diploma de bac a lui N.D..mama mea... spune ca este un trucaj si voteaza contra"

cam ușor influențabilă. Dar tu?

| GeogG23 explică (pentru sierra1):

Depinde la ce anume te referi cand ma intrebi. Nu intru in detalii

| sierra1 a răspuns (pentru GeogG23):

Adică O POZĂ - UNA - te face să iți schimbi opinia la 180 grade?

| GeogG23 explică (pentru sierra1):

Avea anumite ganduri si inainte sa vada poza, dar nu au iesit la suprafara, iar influenta ce s-a abatut asupra ei se vede de la o posta

| Miruna333 a răspuns:

Nu orice familie,, trebuie'' sa fie unita. Cand relatia scartaie, nu are rost sa fie fortata. Insa, daca tot vrei sa tii de relatia cu ei, incearca pe cat de mult poti sa eviti acest subiect, daca aduc vorba, parasesti conversatia, parasesti camera. Si matusa mea este la fel, mereu a votat contra a ce am votat eu si crede absolut orice. Pentru a nu ma consuma cand o aud vorbi despre aceste subiecte, pur si simplu nu le abordez, cel mai simplu

| GeogG23 explică (pentru Miruna333):

Ideea este ca noi am fost mereu uniti, mereu ne-am ridicat unul pe altul si ne-am ajutat, fara a cere ceva in schimb sau a face mare tam-tam. Nu mi-am exprimat concret votul fata de ei, dar am pus intrebari si m-au catalogat. Nu vorbesc cu ei politica, plec din camera si ii ignor pentru ca iasa mereu scandal si in zilele astea s-a ajuns si la injurii si amenintari cu moartea. Deci... "suntem o familie unita", dar am ajuns sa vad ura spre mine indreptata fara precedent.

| Solane a răspuns:

Pe net circula doua diplome. Pe care a vazut-o mama ta?
In familie nu trebuie sa va certati pentru politica. Nu incerca sa-i convingi ca apa e pamant.

| GeogG23 explică (pentru Solane):

Nu am incercat sa ii conving cu nimic. Ea o vazuse pe aia fake inainte de a o vedea pe cea reala, care seamana cu a mea (coloane, nota, proba exacta, etc.) A tinut in mana diploma mea reala 100% si crede ca cea prezentata de N.D la televizor in original este un fals... Eu nu caut sa ma cert cu ei, dar mai nou s-a ajuns la injurii si jigniri.

Întrebări similare