| TheQueen1 a întrebat:

Am tot felul de vise ciudate. Sa va spun ce am visat aseara: eram la scoala ( in realitate sunt drfapt la liceu ) si tocmai terminasem orele. In drum spre casa vad in fata mea 2 tigani. Stiu ca erau tigani fiindca femeia era imbracata cu fusta din aia lunga si banuti de aur etc. Amandoi aveau in mana cate un cutit. Tiganca se intoarce spre mine cu cutitul si simteam ca vrea sa imi faca rau. Atunci am inceput sa dau din picioare si pluteam din ce in ce mai sus pana am ajuns pe la 5-6 metri deasupra pamantului. Eu "pedalam"... ma rog. Alergam in aer si trebuia sa misc mereu picioarele ca sa nu cad pe pamant. Purtam si o geaca! Si era tras fermoarul dar mainile mele erau inauntrul gecii, nu in maneci. Cand ajunsesem aproape de casa nu stiam cum sa fac scap de tiganca deoarece ma urmarise tot drumul cu cutitul in mana. Si m-am trezit. Apoi am mai avut un vis dar mai scurt: imi vopsisem parul verde, la mine acasa in baie. Apoi l-am facut negru.

Ce semnifica visele astea asa ciudate? Mentionez ca visez foarte des ca alerg in aer ca sa scapt de cineva. Si mereu e la fel. Trebuie sa misc picioarele ca sa nu cobor pe pamant! Nu visez ca am aripi sau chestii de zburat. Pur si simplu dau din picioare si ma inalt! Ce inseamna asta?!

1 răspuns:
| Mi_Nam_Go_1993 a răspuns:

În mod tipic, visatul că zbori înseamnă că ești călare pe situație. Ești la panoul de control al lucrurilor care contează pentru tine. Sau poate că tocmai ai dobândit o nouă perspectivă asupra lucrurilor.

Ar mai putea însemna că ai o voință puternică și simți că nimeni și nimic nu te poate învinge.

Dacă ai probleme în menținerea zborului, cineva sau ceva ar putea sta în calea situației de a avea controlul. Dacă ești speriat în timp ce zbori, s-ar putea să ai provocări la înălțimea cărora simți că nu te poți ridica.

Atunci cand visezi un cutit inseamna ca vei avea parte de multa analiza si de diferentiere, cutitul fiind simbolul taierii, al impartirii iar daca cineva taie in vis pe altcineva cu un cutit inseamna ca nu mai tine cont de el. Cutitul poate sa reprezinte si faptul ca tai ceva, triezi deci atunci cand imparti responsabilitatile inseamna ca nu mai este necesar sa faci totul de unul singur.
Cutitul in vis mai inseamna si ca puteti aborda ceva nou, trebuie sa comunicati ceva unei persoane anume, insa poate reprezenta si un simbol sexual falic. Daca o persoana viseaza un cutit inseamna ca aceasta se va lasa prada instinctelor iar daca visati ca ascutiti un cutit inseamna ca veti fi in realitate ispitit sa va inselati partenerul de viata.