| Furnicuta000 a întrebat:

Am urmatoarea situatie: am fost la un magazin de cartier (unde sunt 3 vanzatoare pe tura) si am luat 5 produse. Cand am iesit m-am uitat pe bon si am vazut ca nu mi-a scanat un pachet de biscuiti de 3 lei. M-am dus inapoi (nu ca as fi eu cea mai corecta persoana din lume ci ca ma gandeam in capul meu sa nu isi dea seama cumva si sa ma tina minte ca sunt hoata), i-am zis vanzatoarei ca nu am platit biscuitii si ea mi-a zis "multumesc ca te-ai intors". Dar dupa ce am ajuns acasa cineva mi-a zis ca nu am procedat bine, ca era mai ok sa nu fac nimic pentru ca eu cand m-am dus acolo m-au vazut si celelalte vanzatoare si probabil vanzatoarea uituca s-a simtit prost pentru ca colegele ei au impresia ca nu isi face treaba ca lumea sau ceva de genul. Voi ce parere aveti?

1 răspuns:
| Miruna333 a răspuns:

Tu ai procedat bine teoretic, ai fost corecta, insa, poti baga vanzatorii in belele in acest fel. Vazusem asta si din perspectiva unei vanzatoare acum mult timp si spunea ca niciodata sa nu te intorci. Persoana care ti-a spus acel lucru a avut mare dreptate