| Xmen22 a întrebat:

Am varsta de 27 de ani si sunt un singuratic, nu am nici o prietena nici loc de munca nu găsesc, mai am vreo șansă imi revin?
Sunt cu psihicul la pământ.

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Si cine te intretine? pioritatea numarul 1 a unui om este un loc de munca, nici eu nu as sta cu o fata fara chef de munca

| siriusblack98 a răspuns:

Niciodata nu e prea tarziu. Nu esti batran la 27 de ani. De munca o sa gasesti in final, e o perioada slaba cu angajarile deoarece firmele au cam inghetat angajarile din cauza taxelor ridicate si a situatiei economico-politice de tot rahatul. Pana si strainii se gandesc sa inchida afacerile si sa plece din Romania, numai romanilor li se pare ca e bine rau ce alegeri au luat la vot.

| StoicAnalysis a răspuns:

Te angajezi unde apuci si in timpul asta cauta sa iti gasesti vocatia.

| mODIN a răspuns:

Doar tu poti stii exact care sunt chestiile care te tin, de fapt, la pamant. Totusi, 27 de ani inca inseamna ca esti tanar.

Legat de asta cu "nu prea sunt locuri de munca" nu stiu ce sa zic. Daca locuiesti intr-un orasel micut, ai dreptate. Te-ai gandit sa incerci totusi sa faci un curs profesional care sa-ti dea totusi o anume posibilitate in cariera? E adevarat ca fara cunostinte si experienta nu prea te ia nimeni. Servant pompier, receptioner medical, tehnician veterinar, optiuni sunt.

| gllopel a răspuns:

De ce nu gasesti loc de munca?
Care sunt pretentiile tale?

| Xmen22 explică (pentru gllopel):

Nu prea sunt locuri de munca

| gllopel a răspuns (pentru Xmen22):

"Nu prea sunt"! De care nu sunt? Ca daca ceva exista si vrei sa muncesti, accepti orice.

Răspuns utilizator avertizat
| angel6lust a răspuns:

Găsește-ți ceva de lucru la care te-ai pricepe, pune o pâine pe masă și apoi apucă-te de tras de fiare.