| Furnicuta000 a întrebat:

Am vazut azi ceva ce m-a ingrozit. Un adolescent a deschis o sticla de suc cu dintii. Adica capacul acela din metal de la sticla. Chiar face cineva asa ceva? Voi faceti asta? Daca da, de ce? Este extrem de periculos

5 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Daca asta te-a ingrozit, atunci sa vezi live cum se babardesc doi copii de maxim 4 ani in spatele blocului, cum ar fi? Sau copii de 5 ani care fumeaza. Am copilarit in zone in care imposibilul era posibil laughing.

| Furnicuta000 explică (pentru StoicAnalysis):

Pai ce cauta copiii de 4 ani singuri in spatele blocului? Eu stau vizavi de o scoala si am vecini care isi duc copiii la scoala zilnic chiar si la 12 ani

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Furnicuta000):

Pai prin anii 1990-2010 sa fi copil si sa fi capabil sa te descurci singur pana veneau parintii de la munca, era ceva normal. Daca nu reuseai sa faci asta, erai copil ratat si needucat. Erau alte vremuri atunci. Nu iti permiteai sa angajezi bona sau sa stai acasa. Asa ca iti invatati copilul de mic sa se descurce.

| LisaJulie a răspuns:

Cred ca sticla era prea sigilata! Dar da generațiile astea nu mai știu ce este eleganța

| AlTheConquerorOfHeaven a răspuns:

Este un fenomen in randul tinerilor si se numeste teribilism. Cam cu totii facem in adolscenta sau tinerete chestii exagerate care la prima vedere par iesite din comun. Eu am mestecat sticla o data cu un sarb.