|

Am vazut mai demult ceva pe deepweeb. un african si-a tocat penisul pe viu pentru a hranii copiii, ce parere aveti? este un erou pentru africani?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Gandeste-te numai un pic ca africanii sunt greu incercati de viata de acolo si ca pentru ei lupta de a supravietui in continuare e un test de la Dumnezeu. Chiar daca ei sunt cu alte religii acei oameni stiu ca pentu as creste copii in acel mediu dur si saracacios in care se afla trebuie sa faca sacrificii. Nu stiu daca ce spui tu e adevarat dar am vazut si eu un documentar in care africanii erau atat de greu incercati si atat de flamanzi incat isi faceau nevoiile biologice (isi mancau fecalele) si pe urma le mai mancau inca o data dupa ce faceau sa isi tina stomacul ocupat pentru asi potoli foamea pentru ca daca ai observat cei mai multi dinte ei sunt subnutriti (adica nealimentati si au mai putin de 30% din kilogramele pe care ar trebui sa le aibe un om normal pentru inaltimea si varsta sa). Occidentul (adica tariile vestice) chiar si SUA mai trimite din cand in cand ajutoare umanitare in mancare, haine, medicamente si atat, in rest ii lasa sa se descurce singuri. Sunt zone in Africa in care oamenii mai practica canibalismul dar adevarul e ca ei se mai abtin din cand in cand pentru ca le e frica sa faca asta, putin au curajul acesta sa isi mance semenii. Ce ai vazut tu e cat se poate de adevarat nu neg acest lucru pentru ca omul e in stare de ori ce.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O sa iti mai spun ceva, am citit tot asa undeva pe un site ca oamenii de culoare sau negrii din SUA au cam stricat societatea americana pentru ca au avut o influenta in aceea tara. Ei bine rasismul a aparut in america din cauza diferentelor de rasa (daca ai vazut pornografie cu amestecul rasial sau filme despre viata din america ai fi vazut ca acei negrii sunt cum sunt si au avut o influneta MARE) si din cauza rasismului SUA incepand cu 2012 a mai lasat-o mai moale cu ajutoarele umanitare. Nivelul de educatie in SUA e la pamant deci oamenii pe langa ca au un IQ mic ei sunt pierduti si sufeteste si trupeste. Citeste https://en.wikipedia.org/wiki/The_Decline_of_the_West si ai sa intelegi tot.
Donald Trump a recunoscut ca e rasist si a blocat ajutoarele umanitare pentru ca americanii chiar daca au baze militare si de cercetare a mediului si a animalelor acolo in Africa ei continua sa le fure sau sa le ia resursele pe nimic practic americanii fura cam 80% din resursele continentului african petrol, diamante, aur, cupru, zing, argint, arama, bronz si mai toate metalele din tabelul lui Mendeleev pentru as mentine economia si forata de a produce masini, obiecte, armament, haine etc in continuare.
SUA a ajuns SUA pentru ca americanii au furat resursele din mai toate tariile unde au baze militare chiar si RO, de ce crezi ca se taie paduriile in prostie si duc lemnele cu zeci de tiruri catre partea de vest a continentului european in Spania si Portugalia sunt trimise din porturi catre SUA pe nave de transport ambarcatiuni.

SUA are probleme mari cu economia si pentru ca societatea Occidentala cade datorita pacatelor pe care le-au savarsit genratiile trecute (Sfanta Scriptura si-a spus cuvantul). Daca Occidentul cade va trage in jos si celelate tari printre care si Romania deja se stie ca RO nu merge intr-o directie buna de loc si genratiile urmatoare vor fi foarte afectate dovada situatia tarii in momentul de fata (economia Romaniei e controlata de Germania din spate iar...2004 - 2043 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Oleo rolling on the floor serios? big grin big grin big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru BĂBĂCIUNE2006):

Da, am vazut poza

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum spunea și Marius. tongue
Dar cine crezi că... consumă?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Este 100% adevarat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează