Nu crede in vise, poate te-ai gandit tu la el si subconstientul lucreaza asta cand doarme.
Nu e clar dacă persoana se gândește sau nu la tine dar e evident că tu te gândești la respectiva
M-am trezit dimineata si inainte sa ma trezesc am visat un cantec pe care nu l-am mai auzit de cand eram foarte tanar (era un cantecel idiot, pe care l-am auzit doar de cateva ori intr-o tabara de vara, cantat numai cu gura, nu la radio sau ceva asemanator, deci total unic)
deci cantecul se gandea la mine sau visul scoate din creier chestii total aleatoare si fara nici un sens... tu ce zici?
Paranoic poate
Și tu asta de întreabă vezi ca ala îți face vrăji să-ți ia casa nevasta copii mașină averea
Oamenii din visele noastre sunt mereu din amintiri. N-are rost să crezi în superstițiile astea pentru că cel mai probabil l-ai visat doar întâmplător.
De obicei tot ce visam este reflectat ca si simbol. Probabil in viata ta exista niste presiune dintr-un anumit punct de vedere iar aceasta a fost intr-un fel eliberata prin acel prieten. Nu mai tu poti sa iti dai cu parerea despre visele tale, un psiholog de exemplu ar trebui sa stie totul despre viata ta de zi cu zi si sa te cunoasca de ceva timp ca sa iti dea un "verdict" cat mai aproape de adevar. Chiar si atunci ar fi greu sa aiba dreptate, ar trebui skill ul lui Carl Jung dar csf citeste superstitii poate te calmezi
anonim_4396 întreabă:
___Enzo întreabă: