NU! De ce te-ar ajuta? Iti scrii pe frunte ca ai facut arte martiale sau ce? Iar apoi cine nu te priveste ca pe un maistru il iei la bataie?
Nu mai suntem in evul mediu, desi multi inca acolo se cred...
Nu. Uite-te la Nick Diaz, de exemplu. Printre cei mai buni luptători de mma ai generației sale, e terifiat de orice interacțiune cu alta persoana. De vorbit în public sa nu mai zic. Sau cei că Whittaker, Cormier și Griffin. Nu sunt neapărat speriați de bombe, dar nici neapărat impunători sau intimidanți, pentru că pur și simplu n-au personalitatea necesară pentru asta.
Pe adevăratul artist martial, il ajuta sa fie mai echilibrat, mai calculat și să fie în gradul sa modereze eventualele reacții spontane nedorite.
Cheers
Nu te supăra, dar la ce întrebări pui pare că tu îți idei din ce vezi tu pe net sau la televizor. Având impresia că dacă tu știi box sau arte marțiale, vei fi mai impunător. Da, în fața unor oameni s-ar putea să fi, dar ține minte că dacă dai de cineva care știe cum să procedeze în cazul în care este lovit de o persoană. S-ar putea să ajungi să cam dai mult din buzunar sau chiar să faci pușcărie. Așa că te rog eu frumos, nu mai te informa din surse greșite. Nu ești cu nimic mai presus decât altcineva că pari dur, cum am spus în fața legii s-ar putea să nu mai fi așa. Acum că există fete cărora le plac astfel de bărbați doar că acele femei mi se par toxice. Vrei să trăiești cu o astfel de femeie? Ok... atunci să te gândești și la riscuri. În schimb, dacă vrei o femeie de calitate. fi cu bun simț și vei vedea că vei fi apreciat de oameni calitate, nu bătuș că nu mai trăim în Evul Mediu.
001agent001 întreabă: