| Blackmetalhead a întrebat:

As vrea sa scriu o poveste de groaza.Sincer nu e copiata! Sa imi ziceti daca v-a placut!happy
Totul a inceput acum cinci ani cand m-am mutat la casa.Pana atunci statusem la bloc, si eram foarte entuziasmat de schimbarea petrecuta. Aveam curte, aveam caine si in apropierea casei era un palc de copaci.Eram bucuros si fericit, pana in acea seara.A fost cea mai groaznica din viata mea.Stateam in apropierea casei unui coleg de scoala si el ma invita deseori pe la el. Odata fara acordul parintilor, el m-a invitat la el acasa noaptea tarziu ca sa ne uitam la filme de groaza.Cum sa refuz? Sunt un mare fan al filmelor horror.M-am dus cu bicicleta la el.Am urcat in liniste iar el mi-a deschis usa si ne-am dus in camera lui.Am inceput sa ne uitam la the Others.Nu voiam sa ii stric bucuriam prietenului meu, insa eu vazusem filmul de 2 ori.Se facuse noapte tarziu iar filmul nu se terminase.Chiar la scena sperietoarei de ciori, ecranul s-a facut negru iar dintr-o data a aparut fata unei femei care a inceput sa urle de s-a auzit pana in camera parintilor prietenului meu.Inainte sa ma auda si pe minie am zbughit-o pe scari in jos pana am ajuns in fata bicicletei pe care mi-o lasasem la parter.Ma gandeam incontinuu la acea fata infricosatoare.Nu ar fi trebuit sa apara in film.Nu trebuia sa apara.Insa acela era doar inceputul.Ingandurat m-am indreptat catre casa.De departe am vazut in prag o silueta.m-am gandit ca e mama mea ingrijorata ca ma pierdusem, insa cu cat ma apropiam, cu cat vedeam mai multe.O umbra diforma statea aplecata cu fata in jos.Cand am ajuns langa ea, femeia s-a uitat la mine. Ochii ei rosi, cu o privire diavoleasca m-au facut sa ma dau in spate.Ma fixa cu privirea ca o hiena care isi studiaza prada ca sa ii observe punctele sensibile.Insa femeia nu era o hiena.Era o fantoma! fata ei era cea pe care o vazusem in film.Era reala! Insa brusc ceva s-a intamplat. Ceva sau cineva a dat peste mine.M-a trantit pe pamant atat de tare incat am simtit cum oasele mainilor care imi erau sub corp s-au rupt.Simteram doar sange.Era o invalmaseala de strigate de agonie.Chipuri care ma trageau in jos.In intunericul etern.Cred ca am lesinat pentru ca atunci cand m-am trezit...
Daca vreti sa continui si va place povestea va rog comentatio.Scuzati de greseli insa nu mi-am verificat textul.M-am grabit. Sper ca v-a placut insa daca pentru uni nu asa stau lucrurile atunci scrieti ce nu v-a placut. Daca vreti scriu mai detaliat.Seamana cu un rezumat.
happyhappyhappy
happyhappy

5 răspunsuri:
| Broadband a răspuns:

Ai o imaginatie tare bogata..scuza-ma dar mi-e greu sa cred. cuvintele sunt alese prea bine

| Anonim a răspuns (pentru Broadband):

Stiu dar din pacate depinde ce grad de maturitate conferi.Cuvintele sunt alese ''paradoxal'' de catre mine.Sincer credema.Nu o sa gasesti nici unde textul asta, bineinteles numa' daca nu il posteaza cineva pe un site.Stiu ca e greu de crezut insa chiar eu am scris-o.

| Anonim a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca vrei sa iti dovedesc, textul are greseli de ortografie, iar cuvantul ''el'' se repeta de multe ori

| Xdenis2004X a răspuns:

Și eu scriu creepypasta-uri, și mi-a plăcut povestea, nu vreau sa copiez sau ceva, sa ma inspir din ea, dar.
Ai o imaginație bogată și. mi-a plăcut cum ai legat cuvintele, însă trebuia sa mai adaugi ceva la sfarsit.

| HeisenbergBB1 a răspuns:

Frumusetea unei povesti de groaza este elementul surpriza. Daca de la inceputul povestii imi spui ca a fost ce-a mai groaznica noapte deja stiu la ce sa ma astept.Si oferi si prea multe detalii cititorului.Descrie vag lucrurile, lasa-i sa-si imagineze detaliile respectivului "monstru". Parerea mea asta e si nu sunt vreun expert, n-am mai scris povesti de groaza dar as vrea sa incep sa o fac. Imi place ca ai un vocabular bogat, si ai si imaginatie.