| AmFostOdataEuOBaba a întrebat:

Ați cunoscut pe cineva care are un așa zis talent de a vă enerva sau ceva de acest gen?

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Aia care au talent sa enerveze poate is mai destepti ca tine,nu te-ai intrebat asta niciodata?
Un om care se enerveaza eu zic ca e un om slab,slab mai la toate capitolele laughing
Eu reusesc cum zicea careva pe aici,sa enervez multi cunoscuti laughing aia fac spume la gura vorba cuiva pe aici,asta ca nu-s eu de acord cu ce zic ei laughing
Eu is genul de om caruia trebuie sai demonstrezi ceea ce spui,bine ma refer daca e o dicutie,un subiect si is pareri diferite,am tendinta sa accept si sa retiu doara cei bun,de aia am nevoie de ceva dovezi laughing
Pe aici is balamuc oameni care se enrveaza laughing mai ales daca nu le spui ce vor ei sa auda,ori esti de acord cu ei,indiferent ce cred ei,indiferent daca au dreptate ori nu.
Ce ma "enerveaza" pe mine desi mai tare ma amuza,is cei care se leaga de chestii care nu prea tin de subictul in discutie.
Vad aici pe unia ii enerveaza,cineva vazut la TV laughing si care vezi nu vorbeste corect,gramatical limba romana.
Chestia e ca atunci cand ocupi o fctie publica asa ar trebuie,dar astfel de persoane,ma refer cele care se enerveaza laughing aplica regula oriunde,astfel din persoane care se enerveaza,devin ele enervante laughing
Sunt pe aici destui de genul asta,se discuta un subiect X,cineva raspunde,deja apar astia care se enerveaza ca ala na pus virgula nu stiu unde,a formulat nu stiu gresit laughing dar ei nici gand sa raspunda la subiectul in discutie,pe ei ii doare de ala care a raspuns laughing astia din persoane care se enerveaza, ajung sa devina ei enervanti laughing

Acu daca stam si analizam, aflam ca mai toti oamenii se enerveaza din orice laughing deci nu putem sa spunem, desi unia o fac, numesc prosti, si alte cuvinte care nusi au rostu acei oameni.
Dar uita ca ei la randul lor pot enerva pe altii laughing cu alte cuvinte te faci prost singur laughing

17 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

In liceu am cunoscut probabil cel mai prost om pe care am avut sansa sa il intalnesc.
Nu ma enerva foarte tare, dar era prost de bubuia. Mereu isi semnala prezenta, avea si o uratenie reflectorizanta.

| SilentRain a răspuns:

Pffff, eu am harul asta big grin
Câteodată ador sa vad oameni cum fac spume la gură de nervi

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru SilentRain):

Ce varsta ai? draguta sunt tare curios.

| SilentRain a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

N-am ce sa discut cu tine, n-ai bun simț și nici umor

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru SilentRain):

Deci sa inteleg ca mai esti suparata pe mine pentru faza de mai de mult.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Cu totii suntem copii lui Dumnezeu asta e clar, deci DA am cunoscut astfel de oameni care aveau acest talent de a enerva pe cei din jurul lor.
Prin zona asta in care stau eu tin minte ca era un baiat mai mic cu 2 ani ca mine culmea era mai istet ca mine dar avea prostul obicei de a face șotii si de a ma trage pe sfoara cu tot felul de șmecherii de ale lui. Tin minte ca m-a enervat o data asa tare ca imi venea sa ii sparg capul dar m-am abtinut pentru ca se uita sorasa la mine si mi-a facut semn sa il las in pace ca altfel nu mai vorbeste cu mine, ce sa faci? era enervant. Bine ca la inceput nu prea m-am inteles cu el dar pe urma ne-am impacat si culmea ca tot continua sa faca asa pentru ca stia ca vine sa il scape sorasa, deci ma jur ca cu toata prostia lui am reusit sa ma obisnuiesc cu el si cu fazele lui si cu timpul nu mai facea asa a inceput sa faca asta cu altii. Asta era cand aveam 15 ani.
La liceu aveam un idiot in clasa gras ca un taur care era in fiecare pauza cu punga de cipusri in mana si cand stranuta nu punea niciodata mana la gura, ei bine ala cand stranuta scotea tot ce mesteca din el porcu dracului imi era scarba sa dau mana cu el, ca el dupa ce manca nu se spala pe maini si era lipicios, tare scarbos mai era.
In clasa a 12- a mai aveam un idiot care de fiecare data cand dadea salut (strangea mana) avea o flecma in palma pregatita pentru mine deci ma jur ca si ala ma enerava ca avea o prostie in el de bubuia iar cand venea vorba de gluma ei bine ducea gluma mult prea departe ca imi venea sa il plesnesc asa prost era dar ce sa faci asa sunt copii.
Cand aveam 17 ani o proasta mai mare cu 5 ani ca mine tot prin zona asta in care stau nu ma lasa in pace, nu stiu de ce avea boala pe mine si ma lua la bascalie cand ma vedea, ma calca pe picior si facea tot felul de glume proaste despre nasul meu, deci ma jur ca asa fata rea si enervanta nu am mai intalnit bine ca in copilarie mai erau din astea dar asta era cu 5 ani mai mare ca mine si era si alcolica cand intrai la ea in casa o gaseai cu sticla in mana si se sprijinea de tocul usii ca era gata. Si dupa ce ca avea gura mare imi spunea fi baiat bun si ia banii astia si du-te la magazinul de peste colt si ia-mi niste tigari Pall Mall cu click, deci chiar ma enerva si dupa ce ca ii luam nu zice nici multumesc, dar am trecut cu vederea ca na cand vezi ca omul e prost mai lasi de la tine.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Oamenii de regula sunt dificili si prosti, chiar si parintii m-au enervat o data ca mi-am pierdut controlul de nervi si mi-a parut rau pentru asta.

| laSoledad a răspuns:

Da. D@ňč! LĂ prin felul prost de a se exprima si de a rosti limba romana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, am avut onoarea sa cunosc o astfel de persoana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hohoo...am cunoscut mai mulţi, unii chiar foarte "talentaţi", deşi încerc pe cât posibil să nu mă enervez.Am avut, de exemplu, pe clasele I-IV o colegă care mă cam scotea din sărite uneori...şi nu doar pe mine.De fapt erau trei că mai stătea cu încă două (doar alea o puteau suporta), dar parcă ele douã nu o întreceau.Toţi le ziceam "fetiţele Barbie". laughing
Cred că nu mai e nevoie să zic de ce erau enervante.Erau genul ăla de fetiţe fiţoase şi smiorcăite.

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru anonim_4396):

Și eu am avut d-astea! laughing Și cunosc oameni destui cu „talentul" ăsta! Parcă toți vor să mă cunoască! laughing Nu înțeleg de ce!

| brokxy a răspuns:

Un coleg care mintea tot timpul si se dadea mare mai mereu ca cate stie dar lua doar note de 2 si 3 la liceu

| OrdanKarris a răspuns:

Tot inainte. Cunosc extrem de multa lume care reuseste metodic sa ma scoata din sarite grav fie prin ce le iese pe gura, fie din gesturi si ticuri, fie din simplul fapt ca s-au nascut. happy

| Helper07 a răspuns:

Tu, cu notificarile de la intrebarile tale, las-o mai moale, fara suparare.

| lilith16 a răspuns:

Da, aveam un fost coleg de clasa care nu pleca pana nu ne seca de bani si tigari dar nu făcea asta chiar mereu, avea si momente in care pentru un leu manca si un prezervativ, dar cred ca toti am avut tipul asta de prieteni si daca nu te referi la prieteni da, adica câteodată am impresia ca toti au in plan (nu prietenii mei) sa imi faca rau dar deviem de la subiect

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru lilith16):

Și eu am aceeaș senzație!
Și da, am senzația că toți ofticații, etc vor să mă cunoască. Nu generalizez, nu am doar d-ăștea, dar mna poate că oi fi eu mai „tolerantă".

| HenryPericol a răspuns:

Cum sa nu.
În fiecare an găsesc câte un derbedeu.