| Ionică a întrebat:

Ati jucat vreodata "7 minute in rai" (Seven minutes in heaven)? Ce jocuri de sarutat mai stiti? Nu ma refer la jocuri video ( jocuri PC, jocuri console, jocuri online).

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ƦoyJoиЭsJR a răspuns:

Frate esti "praf"ce jocuri joci u? De sarutatlaughing.Naspa.Crek tie poft si nu stii cum sa faci si u si faci online?laughing.smug

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mai e "Invarte sticla" (acest joc mai este introdus si in alte jocuri pentru. a alege pe cineva) Invarte sticla mi se pare cel mai simplu: X incepe si trebuie sa invarta sticla, apoi trebuie sa sarute persoane in spre care s-a oprit botul sticlei. Daca sticla indica un spatiu gol, X mai invarte o data. Mai este si binecunoscutul "Adevar sau provocare" sau, un joc care mie imi place mult, "Fantana" stiut si ca "La cati metri te-ai inecat?" Este nevoie de cel putin 4 jucatori. A va sta pe o banca, sau undeva... B ii va tine mainile la ochi pentru a fi sigur ca A nu vede nimic (A tine si el ochii inchisi) iar C si D stau in fata lui A, fara ca A sa-i vada. Apoi ce il intreaba pe A "La cati metri te-ai inecat?" si ii arata un numar de degete de la 1 la 10 fara sa spuna numarul, intreband doar "Atat? " iar A, fara sa vada, raspunde la intample cu "Da" sau "Nu" apoi jocul continua la fel, C il intreaba pe A "Si cine te-a salvat?" apoi intraba, aratand spre D (sau, in fine, ceilalti jucatori, fara sa fie socotit si cel care ii tine mainile la ochi) "Persoana?" iar A raspunde. Apoi C intreaba "De cate ori te-a sarutat?" iar apoi, din nou arata pe degete, fara sa spuna numarul.Si ultima intrebare "Unde te-a sarutat?" si C incepe sa arate locuri pe tot corpul (de ex: pe brat, pe mana, pe gura, pe obraz, pe frunte, pe burta etc) si apoi C intreaba "Aici?" iar A tot raspunde...pana zice "Da". Apoi, persoana aleasa de A la intrebarea "Cine te-a salvat?" il saruta pe A in locul ales, de cate ori a ales, apoi se retrage la locul de unde plecase. Apoi, A deschide ochii si trebuie sa ghiceasca cine l-a sarutat.Indiferent pe cine alege, urmatorul "inecat" va fi cel care l-a sarutat pe A.
Spor la joaca!winking

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Am uitat sa mentionez, cel care intreaba se include si pe el insusi la "Cine te-a salvat?"

Întrebări similare