| RAY a întrebat:

Ați slăbit? În câți timp v-ați reingrasat?

4 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Eu am slabit de n ori si m-am reingrasat de n - 1 ori, sper sa nu ma reingras si de data asta dar presimt ca se va intampla.
M-am ingrasat si cu sala in 2010! Ardeam 3200/zi in loc de 2300 fara sala dar mancam 4000, trageam acolo dar degeaba. De la 59 kg m-am trezit cu 66 in cam 2 luni, ca am avut cam 800 kcal surplus pe zi.
Asa cum am si slabit fara sport sau m-am ingrasat fara sport.

Timpul de slabire si reingrasare e relativ, depinde de ce surplus si ce deficit caloric am avut.
Cea mai rapida ingrasare am avut-o in august 2013 si anume 9 kg intr-o luna de la 66 la 75 kg. Mancam cam 4500 kcal/zi desi ardeam cam 2400.

Daca te ingrasi 2 kg intr-o saptamana le poti da jos in 3 zile daca deficitul caloric pe alea 3 zile e cat a fost surplusul caloric in saptamana ce a trecut.
Deci depinde.

Cea mai rapida slabire a fost la mine de 4, 5-5 kg lunar.

| acelceva a răspuns:

De ce sa te reingrasi? daca continui sa faci miscare si ai grija la calorii nu te ingrasi

| RAY explică (pentru acelceva):

Tu macar ai slabit vreodata

| acelceva a răspuns (pentru RAY):

Maxim au fost 8kg, nu a fost nevoie de mai mult pentru ca intotdeauna m-am mentinut in forma si am facut sport. Si de atunci am ramas intotdeauna la kilogramele pe care le-am dorit. Ani la rand, deci ceea ce fac e bine