| ღRαmøOoღ a întrebat:

Ati vazut la stiri :o! Fata acea care zbura! Mama sa o astepta sa termine de zburat. Incretibil :o n-am putut crede ochilor... cred ca am dat de 100 de ori inapoi ca poate n-am vazut bine. Sau acea bisericuta de la iesirea din bucuresti. Ati vazut :o! Se presupune ca 2 oameni au murit! :o:o Si se vede clar cu ochiul liber acel cap de om caare este desenat intr-un colt. Mie mi se pare ca " crima " ca sa-i zic asa desi doar se presupune este nu temult. Sa zic ca pe uindeva pe 2008/2009 prea curat era acea fata de om. Plus ca sa gasit si un os de om! :o Se spune ca la 12 nopatea se aprinde un stfetic sau ma rog ceva de genu. Ce parere aveti sunt adevarate? Adica nu stiu vreau parerea tuturor. Falsificat ce credeti despre ambele cazuri!

14 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Intamplarea cu fata care zboara s-a petrecut in Rusia; omul isi plimba cainele si surprinde scena levitatiei cu telefonul mobil; pare uluit si el, se aude clar exclamatia in rusa:"Boje moi! Shto eta delal!", adica:"Dumnezeule, ce-a fost asta?"Si noi ne intrebam ca si el...

| Kylexy a răspuns:

Fata care zboara are un IQ peste 40% isi foloseste din creier poate sa isi controleze gravitatia, misca obiecte cu puterea minti, si multe altele daca nu era filmata cu camera video al telefonului poate era o fictiune dar asa cred ca este adevarat.
Iar stirea cu biserica poate e crima nu stiu ca nu am vazut.

| AneZniP a răspuns:

Chiar eu nu am vazut la stiri laughing o fi adevarat... nu stiu...

| ƦαℓυҜα a răspuns:

Ba daa.,. e totul real! lolllz:O
pupici... oricum la toti:*:*

| radugeorge25 a răspuns:

Dati-mi si mie un link sa vad si eu clipul si va zic parerea:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu`s adevarate is prostii ca sa`si faca ratingstraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este incredibil! aceasata fata nu este normala cred, dar ati observat ca dupa ce catelul omului a latrat cele doua persoane au fugit. pe mine acest video m-a lasat cu gura ca si cum eram la dentist. dar tot trag concluzi ca ar fi delirat dar nu ar avea cum pentru ca are si dovezi.:]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu e paranormal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai acea fata zboara da dar nu vi s-a parut ceva trucaj cad fata a coborat si omul acela a lasat telefonul jos. si inca ceva nu ati observat ca acel caine latra pe scorbura adica nu la cele doua fete
fiti mai atenti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai ii raspuns simplu da nu prea logic. exista magie:magicieni, extraterestrii, fantome.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrieti si voi pe google fata din padurea din rusia (care zbura)happy

| Raluca_7871 a răspuns:

Lafel este o crima

| Intrebareata a răspuns:

Da e incredibil :-o