| RAY a întrebat:

Ati vizitat vreodata o cladire bantuita cum a fost?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Da, in fiecare zi la scoala.

| Butterfly02 a răspuns:

Eu stau la sat, iar in fata casei mele este un bloc darapanat, cu cateva caramizi scoase din el, cu acoperisul spart in vreo 4 locuri si inalt de 3 etaje. Am intrat de vreo 4 ori in el si este infricosator. Cand am intrat nu am auzit legendele locale despre el, deci nu imi era chiar asa de frica. Dar cand vecini mei mi-au povestis m-au cuprins fiorii:
Pe vremea comunismului, oamenii se ascundeau in blocul ala. Unii oameni stateau ascunsi chiar si 1-2 saptamani pana plecau soldatii din sat. In subsolul blocului sunt o multime de cadavre de animale si arme vechi ascunse. Chiar si un cifru secret pe un perete. Blocu' asta are si "o camera a desenelor" care nu are nici o intrare, nici o usa. Doar un geam mic de jumate de metru latime si lungime in partea de sus a peretelui. M-am urcat si eu odata pe o piatra inalta sa vad ce era inauntru. Erau niste desene cu oameni care omoara alti oameni si niste animale. Nu intelegeam prea bine. Erau desene din astea "preistorice". N-am inteles cum ar fi putut cineva sa intre inauntru sa le picteze. Vecinii mei se mai duc noaptea in bloc si cica "se joaca"hee hee. Mi-au spus ca din tavanul primului etaj, cum iesi din bloc, au auzit niste sunete si cand s-au intors, printr-un perete care avea o caramida scoasa au vazut o pereche de ochi rosii si un marait. Au fugi mancand pamantul. In alta zi, eu erau la parter si au auzit la etaju' doi cum o cazut o caramida. Au fugit repede sa vada ce era si au vazut ca din tavanul etajului doi curgea un lichid rosu. De atunci nu s-au mai dus in bloc. Se joaca doar in fata lui.
Nu stiu ce e adevarat din toate astea...eu nu am vazut nimic cu ochii mei in afara de camera cu desene...restul mi-au povestit ei.
Cam atat...tu ce "experienta" de groaza ai avut? smug

| RAY explică (pentru Butterfly02):

Nu prea am avut da as vrea sa am

| Butterfly02 a răspuns (pentru RAY):

Eh..om trai si-om vedeahee hee

| RAY explică (pentru Butterfly02):

Sa inteleg ca speri ca maine te mai trezesti vie nu?

| JustSquirrels a răspuns:

Cazinoul. Bantuit pe naiba...

| ZAsiral a răspuns:

Intuneric, frig si mizerie. in rest nimic special