| monicaaa17 a întrebat:

Aveti tatuaje? Daca da,unde si câte? Daca nu, ati vrea sa va faceti? Ce parere aveti de oamenii cu tatuaje? Considerati ca este un indiciu referitor la caracterul lor?
Eu personal consider ca oamenii cu tatuaje vor sa iasă in evidența, sa arate ca ei sunt mai neconvenționali.Vor sa ascundă niște probleme.Nu cred ca o persoana fericita, complet sanatoasa fizic si psihic si-ar face un tatuaj.Voi ce spuneti?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La fel, un om cu tatuaje pare o persoana neserioasa, fosta prietena are 2 sau 3 tatuaje mici unul pe ceafa, altul pe incheietura si la picior desi m-a inselat si mi-a marturisit ca i-a inselat pe fostii in fine, varul meu are un tatuaj pe brat si isi inseala nevasta, alt tip care face vloguri pe Youtube e sofer de tir tip calumea om cumsecade plin de tatuaje pe maini l-au innebunit englezii daca tot a vazut a zis sa faca si el dar la volan injura si se enerveaza mult. La prima vedere un tatuaj nu da o imagine buna, inainte doar puscariasii aveau tatuaje acum parca zici ca toata lumea e trecuta prin puscarie, se deterioreaza o sa se vada urat in timp pierde si culoarea. Omul original din fabrica nu are nici unul, isi personalizeaza haina de pe el mai bine.

| Drimmero a răspuns:

Ce e cu mentalitatea asta? mai iesiti din pestera, un tatuaj il faci ca vrei si iti place,, nu ca sa iesi in evidenta, ca nu ai cu ce, e doar un desen pe piele pana la urma, nu esti primul si nici singurul cu tatuaj din lume.

Imi plac, nu am niciunul dar am in plan sa ma tatuez cat de curand, sau daca nu reusesc de curand undeva in viitorul nu prea indepartat

| Celcestietot a răspuns:

,,Vor sa ascundă niște probleme.Nu cred ca o persoana fericita, complet sanatoasa fizic si psihic si-ar face un tatuaj.'' rolling on the floor

| gemeni6226 a răspuns:

Nu-mi plac si nu mi-as face omul e asa frumos cum l-a creeat Dumnezeu, dar fiecare are liber arbitru si poate sa faca ce vrea.Pe mine nu ma atrage deloc, ba din contra.

| Dalmore a răspuns:

Eu spun că ești ieșită recent dintr-o gaură, nu știu dacă din peșteră, de sub pământ sau din pisica maica-tii că după gândire mai mult de 12 ani nu-ți dau.

| Dorotheea21 a răspuns:

Cred ca tatuajele traduc dorinta omului de evocare a unui moment sau a unei persoane, am vazut tatuaje cu nume proprii, iar la cei mai multi au rol de imbunatatire, fizica si psihica. Se simt bine mental cu ele stiindu'le acolo, unele in zone greu accesibile privirilor. Sunt ale lor, pentru ei, pentru confortul lor psihic.
Nu am tatuaje, nici nu o sa imi fac, pentru ca nu am nevoie mental sa imi marchez corpul si nici fizic, sa il 'imbunatatesc' cu o astfel de forma de arta.
Imi este bine asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am,unul.Pe încheietura mâinii.Da, as mai vrea, dar nu acum. Poate peste cativa ani.
"Nu cred ca o persoana fericita, complet sanatoasa fizic si psihic si-ar face un tatuaj." rolling on the floor Genial.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oarecum sunt de părere cu tine. Nu mă prea interesează de tipii cu tatuaje ci de tipele cu tatuaje am auzit și eu la fel. Deși am stat cu un coleg de cămin care avea un tatuaj pe picior și suferea de dependenta de droguri. In general da, indică că ceva e ineregula cu persoana care are tatuaje dar asta nu înseamnă că toate persoanele cu tatuaje sunt persoane rele cu probleme la cap, de care trebuie sa te ferești. As zice mai mult de alea care au corpul acoperit de tatuaje că nu sunt un semn bun, dar nu am experiență de viață necesara sa confirm asta.

Tatuajele vizibile mai ales la tipe, sunt semne clare că a suferit o trauma în copilarie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zici tu? Eu nu am tatuaje dar, sunt deschis să-mi fac, doar dacă vreau bineînțeles.
Acuma că or fi toți nebuni ăștia care își fac tatuaje nu prea cred, pur și simplu au vrut asta, ba pentru ei înseamnă ceva și vreau să aibă pe pielea lor acel ceva sau pur și simplu pentru un factor estetic, sunt multe persoane care arată mult mai bine cu tatuajele pe care le au.
Da, am mai recitit acum ultima frază și este într-adevăr penibilă.
Adică dacă cineva face ceva ce voi nu ați face, vrea să iasă în evidență, cu cine? cu voi?
În ceea ce privește caracterul da, pot să cred un anumit lucru, de exemplu, nu știu dacă ai văzut tatuajul ăla cu emblema de la jordan tatuată sub o aluniță pe care o avea ăla pe gât, ies anumite trăsături caracteriale prin tatuajele pe care le ai.

| Paulllllla a răspuns:

Si tu ascunzi ceva probleme laughing) Eu am tatuaje, sunt fata, btw, am abia 23 de ani,nu le regret,nu le voi regreta cand voi ajunge o baba si mi se va lasa pielea si tot ce mai cred unii. Tatuajele sunt o forma de arta,o forma de exprimare,reprimare a unor sentimente. Ne facem tatuaje pentru ca ne plac,pentru ca ne inspira o anumita stare,un anumit grad de satisfactie,ce ni se aplica doar noua,celor ce avem. Daca nu ai, nu stii cum e. Daca ai tatuaje, nu ascunzi nimic in plus fata de ce ascund si cei fara tatuajewinking Daca ai tatuaje, la fel, nu inseamna ca vrei sa te dai interesant, sa atragi atentia...nu e problema noastra ca voi, in subconstientul vostru, va uitati la tatuajele noastre.Nu le facem pentru voi,sa va captam atentia,pentru ca nu ne intereseaza pe toti doar atentia,sa fim cool. Fiecare are dreptul la exprimare libera,so here we are. A, sunt destul de fericita cu viata mea, tatuajele nu au influentat-o cu nimic, sunt doar desene, cum a mai zis cineva, ce se afla pe corpul meu.nu imi pot aduce fericire sau tristete, si nici nu sunt nebuna, nu am probleme fizice sau psihice...desi probabil ca tu ai cateva..psihice,la nivel rational. Fiecare e liber sa faca ce doreste cu corpul lui, cat timp nu ingradeste libertatile celorlalti cetateni. exista pe undeva regula asta de baza, si daca nu erai cu probleme psihice si nu ascundeai curiozitati ce nu te vor ajuta in viata, ai fi stiut pana acum regula aceasta. Zile faine!