| mgtow a întrebat:

Azi cand m-ia sunat tacograful am oprit si cand m-am pus sa mananc am inceput sa ma gandesc asa...la ce traiesc eu pe lumea asta daca nu vreau sa am o familie nici sa ies cu femei in oras macar de distractie doar la ps3 tv net, si alte prostii prin casa ce mai fac am ajuns sa fiu ca o balta de apa murdara in sol. nu mai stiu ce sa fac m-am saturat de viata asta si nu ma sinucid pentru ca nu e corect dar altceva nu stiu ce sa fac

3 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Daca duci o viata nomada, fara casa, fara masa sau un suflet cald langa tine noaptea,(exclud aici centuristele de pe tot globul!), cred si eu ca ti-e greu! Dar o sa rasara soarele si pe strada ta! Esti probabil obosit si depresiv, dar o sa te remontezi tu! Va trebui sa-ti gasesti un scop in drumurile tale in afara de cel profesional! Fa-ti iubite (ca marinarii) pe traseul tau(daca este unul stabil). Sau viziteaza ce este mai interesant sau colectioneaza ce stiu eu ce, scrie insemnari cu ceea ce vezi mai deosebit in calea ta, pozeaza artistic ce vezi,...

| Barajag a răspuns:

Viata de camionagiu ti-a luat gandul de a avea un suflet langa tine, esti distras, cu toate ca in sinea ta sunt sigura ca te intrebi:"cum ar fi sa am o familie?"Cu totii ne dorim langa noi un suflet, nu zic, singuratatea iti da oarecum oportunitatea de a te gandi cum este mai bine, dar fiecare face ce vrea cu viata lui. Tu culegi, tu alegi.Bafta in viitor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

eu cred ca vrei o familie, mai incolo, acum poate te,, sperie,, ideea, pentru ca esti prea tanar. e ok! dar singur ai vazut si ai zis si u ca viata fara asta nu are rost. deci, stai u cu u insuti de vb si vezi ce vrei cu adevarat, pe termen lung. vrei si CU si FARA. dar e mai bine CU! o sa vina si asta.si viata va avea sens, dar numai in ceva serios. Succes!