anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bag de seama ca unele postari apar imediat si altele nu apar nici dupa citeva ore. Si nu ar fi din cauza unei defectiuni de moment a site-ului, pentru ca asa cum spuneam, unele postari apar instantaneu, in timp ce alte postari anterioare lor, inca stau pe undeva prin neant si-si fac aparitia abia a doua zi. Iar au loc evenimente paranormale pe site-ul asta. Voi patiti la fel?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, şi eu mă lupt cu forţele supranaturale de pe TPU. Vreau amandine ca despăgubire!

12 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Am observat si eu dar nu stiu care e cauza.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, am patit si eu la fel, nu stiu care o fi cauza...

| juniper a răspuns:

Da si nu stiu de ce, dar mai bine s-o intrebam pe Raluca.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Si eu patesc la fel, si de asemenea am remarcat ca nu se mai reactualizeaza punctajul. Nici numarul de raspunsuri nu mai corespunde cu cel real. Probabil ca intrebarea ta a tras un semnal de alarma si problema se va remedia.

| BuLLetBtwin a răspuns:

Si mie mi se intampla la fel. Am un prieten care a stat 3 sau 4 zile sa ii apara intrebarea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai da, dar partea naspa este ca inca era ziua cind am postat niste link-uri cu muzica pe care as fi vrut sa le ascultati si uite ca s-a facut noapte si desi alte postari au aparut, postarea aia inca sta pe undeva in vazduh alaturi de alte postari nefericite. Pai vine Craciunu frtate si vreau sa va ofer o berica virtuala, daca imi apare berea dupa citeva zile, se trezeste dreak si n-o mai vrea nimeni rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba nu s-a sfirsit Lora. Postarea mea era a treia, iar acum e a patra si a fost inserata pe locul trei postarea ta. Si am postat si la alte intrebari si nu-mi apar raspunsurile geniale. Din cauza site-ului astuaia beat, lumea e privata de geniul meu rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lora, trag concluzia ca sint supravegheat si de asemenea sint si cei care-mi raspund. Altfel nu se explica. Ma intreb insa de ce oare?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daaa.domnu sensei. din cauza rafalelor site-ului.pardon ale viscolului. da lasa bine ca s-a mai racorit oleaca.ai vazut ce cald era asta vara.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pff, pai aici nu mai bate vintuhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si inca merge naspa, postarile apar greu straight face