| Joker3134 a întrebat:

Bullyingul in scoli era mult mai redus acum 40 ani?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Cred ca era mult mai nasol pe timpuri, acum nu prea am mai auzit sa fie, parenting-uri, mai multa politie la scoli, masuri mai drastice, totusi esti in 2020, scoala ar trebui sa insemne educatie, nu sa fie elevi terorizati.

Pe timpuri era legea junglei, daca dadeai cu pumnul faceai legea, ceva de genul, acum mai mult e bullying mai mult emotional, o agasare, dar cel mai probabil va disparea curand, nu-si are locul, e folosit de plozi care se cred nu stiu cine, pana cand dau de legi si sanctiuni apoi devin mielusei.

3 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da... dar daca folosesti acest termen, clar tragi o linie intre cele doua generatii. Si atunci erau alte forme de "agresiune si demoralizare" de acest tip si prin care diferiti elevi se simteau similar cam cum se simt acum. Insa accesul la tehnologie era mai restrictionat oarecum, fata de acum unde gasesti orice pe internet. Asa ca la multe argumente cu care venea cineva... nu prea puteai sa aduci alte multe antiargumente si sa se formeze aceste idei de respingere.
Dar da... era mai redus.

| Celcestietot a răspuns:

Da, sa zicem. Acum, ne-am atins apogeul evolutiei speciei si dam inapoi, multi din generatiile tinere redevin primate, chiar mai rau ca ele. Cred ca ar trebui sa se faca schimb de locuri cu cele de la zoo, astfel, consider ca nu ar mai avea loc tot circul asta de bullying.

| siriusblack98 a răspuns:

Eu unul din ce stiu de la parinti/bunici, copii care se luau de alti copii au fost de cand lumea si pamantul. Si mi se pare logic. Natura a creat prosti si acum 40-100 de ani cum continua sa creeze si acum. Faptul ca acest lucru ca si depresia ori homosexualitatea nu a fost puternic mediatizat, este o cu totul alta poveste.

Întrebări similare