Ai putea incerca, in afara clasicului anunt la ziar sau pe internet, sa-ti faci o pagina web dedicata acestei pasiuni/acestui job. Clientii prefera sa vada pe net ceea ce oferi decat sa sune. Chiar daca la inceput poate nu vei avea bani sa investesti intr-o pagina proprie, poti face una gazduita pe o platforma de blogging. Spre exemplu, eu am facut-o pe asta http://arynails.wordpress.com/ si in prima saptamana siteul a adus patru cliente in plus salonului (ceea ce inseamna o crestere de 200%, pentru ca la inceput erau doar doua cliente). Acum, la cinci luni de la lansare, in afara de trei cliente aterizate din alte parti, sunt cam 30 venite dupa ce au venit siteul, ceea ce inseamna 1500%. Daca ai nevoie de sfaturi pentru site sau te pot ajuta sa il faci/contruiesti, nu ezita sa ma contactezi. Bafta multa!
Bună.
Un salon de masaj cu încă cineva pentru a suporta cheltuielile de întreţinere.
Pa, pa.
In primul rand ai putea sa-i atragi cu pretul redus pe sedinta sau cu minute in plus de masaj, si sa pui acest anunt in cutiile postale, sa specifici ca e de calitate masajul si seriozitate chiar daca esti de sex masculin, oferi momente de relaxare si eliminare a stresului, sa spui la ce e eficient masajul, e si asta important poate unii nu stiu cate lucruri bune obtii prin masaj, pune-le muzica de relaxare si meditatie, arome de betisoare parfumate sau lumanari cu esente de plante, etc.succes!
Pai un anunt in ziar ...pe net...si ceva reclame pe strada ceva pliante alegi uh dn astea:X
alfons2390 întreabă: