| Catwomen123456 a întrebat:

am 1, 40m, 13 ani si 36 kg. Nu stiu ce sa fac ca sa mai scap de macar 2 kg, fac miscare in fiecare zi dar degeaba.Ce activitati ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| OnuOnulică a răspuns:

Să alergi mult și să faci gimnastică. Și de asemenea ai grijă la alimentație.

4 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

De ce ai mai vrea sa slabesti la 36 kg? Eu zic ca e foarte bine.

| Idkidk a răspuns:

Eu zic că nu ai nevoie de slăbit...Ai 13 ani, eşti micuţă. happy E bine ca şi kilograme, nici slabă băţ nu e bine să fii!

| SSJGohan3 a răspuns:

Ai 13 ani, dc ai incerca sa mai slabesti? ar trebui sa incerci sa te dezvolti cat mai mult(gen sa devii inalta sa poti face sportul care iti place ), nu ar trebui sa te chinui sa slabesti(o alimentatie subnutrita inainte de maturizare a corpului va avea efecte negative pe termen lung) astfel ma refer daca tu incerci sa slabesti foarte mult e posibil ca la varsta de 18 ani sa ajungi sa ai sanii prea mici, fund prea mic si sa nu prea mai crestiwinking te sfatuiesc sa te reorientezi si sa te chinui sa iti iei alimentatia necesara corpului iar ca miscare sa faci ce iti place(gimnastica, orice tip de dans, handball basket etc...) ar fi ceva mult mai productiv si mai bine pentru tine (gen te chinui pentru anumit tip de dans vei ajunge in timp sa ai un corp cat mai aproape de cel pe care il au cele mai bune persoane care il practica)

| Catwomen123456 explică:

Problema e ca, cum sa zic eu, am burta mare si sunt si pitica si as zice ca am mai mult de 36kg