| Secret5 a întrebat:

Am 17 ani și îmi e frica de întuneric! Ok sună ciudat ca la vârsta asta inca sa îmi fie, dar pur și simplu daca incerc sa adorm se aud sunete, trosnituri și restul! Știu că este imaginația mea dar chiar nu mai pot sa dorm! Ce sa fac?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate ar trebui sa te autocontrolezi, ca esti mult prea mare pentru asemenea sperieturi de bebelusi.
Ori poate ar trebui sa discuti cu un psiholog, daca esti incapabil sa-ti rezolvi problema singur.

| QElenaBoghiu a răspuns:

Bună, și mie îmi e frică de întuneric și am 19 ani rolling on the floor
Încearcă să nu te mai uiți la filme horror noaptea înainte de culcare, sau să îți imaginezi nu stiu pe cine la geam sau chestii din astea rolling on the floor

| Humongous a răspuns:

Nu ai ce sa faci.De ce sa te mint. Daca ai probleme cu infestarea demonica,poti sa faci ce vrei, nu vei scapa usor.Ce te tine treaz e campul de protectie pe care il creezi energetic in jurul tau. Daca te-ai auto convinge ca nu e nimic, sa nu iti fie frica etc. Ai sa te trezesti cu maini pe tine noaptea, strangulat, muscat sau tras de picioare.E obositor stiu.Cel mai bine e sa iti gasesti o iubit/a si se vor mai calma spiritele. Unde s 2 deja campul de protectie se mentine mai usor. Ca sa capeti un camp de protectie mai puternic de nepenetrat renunta la dorinte sexuale inainte de culcare.Nu te mai masturba des,ajuta oameni,nu blestema,dracuii,mananca mai usor, fara acidulate, tigari conservanti, euri, dulciuri fast food.si vei fi mai protejat. Crede-ma.

| Atat_Drakoo_1998 a răspuns:

Ai dreptate, sunt doar in imaginatia ta. sfatul meu in legatura cu aceasta problema este, sa setezi televizorul la 20 min, ca sa se opreasca si incerci sa adormi, sau varianta pe care o folosesc si eu este : ganditul la anumite subiecte, incerc sa gasesc un subiect plictisitor si ma gandesc intens la el, doar atunci treci usor cu atentia de la intuneric la acel subiect?