| GaBBiii a întrebat:

Buna!
Ce pot face daca imi fac cont pe clopotel.ro?

2 răspunsuri:
| GGeorgel a răspuns:

Buna NoLove! pai ai putea sa intri pe la sectiunile care te atrag, sa-ti spui problemele tale si poate vei fi ajutata iar daca nu ai asa ceva poti ajuta pe alti cu ce te pricepi sau daca nu vrei nici asta pentru simpla socializare, poti cunoaste persoane chiar de treaba, baieti si fetewinking

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Salut! Si eu am cont pe clopotel(desi timpul nu imi prea permite sa mai intru). Imi place foarte mult deoarece acolo am gasit referate folositoare, m-am distrat facand teste si cand m-am plictisit am jucat si cateva jocuri. Am avut ocazia sa cunosc noi prieteni si sa intru in grupuri in care m-am distrat mult. Un lucru foarte interesant este moneda "clopotel" care se castiga atunci cand punem continut pe site. Cu aceasta moneda ne putem cumpara atat obiecte virtuale ( fundaluri de forum si de pagina, pentru a ne infrumuseta profilul ) cat si reale. Putem adopta si catelusi care au nevoie de hrana, apa(se cumpara cu clopotei) si atentie.
Mai sunt si GRADELE care indica harnicia unui membru pe site. Odata ce ai grad mai mare ai mai fulte facilitati.
Mai sunt multe... dar pe scurt, clopotel.ro este locul unde toti copii pot uita de toate grijile si se pot distra intrand intr-un nou univers virtual.
Sper ca te-am ajutat!winking

Întrebări similare