| Adredemesconf a întrebat:

Bună!

Cum vă pregătiţi de şcoală?
Aţi cumpărat rechizite?
happy

Răspuns Câştigător
| nobody_9468 a răspuns:

Ma pregatesc intens rau.La partea cu invatatul chiar ma pregatesc, fac ore particulare la mate si franceza in fiecare sap[tamana, deja le-am inceput, momentan ascul muzica si scriu caietul de vacanta la limba romana, de fapt il copiez, l-am luat de la o colega si m-am plictisit de aceea am si intrat putin ep TPU.
Rechizite se ocupa parintii, zilele viitoare voi merge sa-mi cumpar ceva tenisi si o pereche de blugi.Deja mi-am luat o camasa superba-dar ieftina si foarte "cool". aree gluga de aia o ador atat de mult si stiu ca nu mai are si altele la fellaughing.
In rest...incerc sa ma bucur de vacanta care a mai ramas, seara scriu si toata ziua aiurea pe strazi.

Bafta.

5 răspunsuri:
| User a răspuns:

Le spal p-alea de anul trecut, si cu asta basta. E criza.yawn

| aиdяaaa●• a răspuns:

Buna! Nu am pregatesc deloc de scoala, profit de vacantalaughingRechizitele mi le cumpar in ultima saptamana de scoalabig grinMi-am luat decat geantabatting eyelashes

| iepurica_7902 a răspuns:

Da eu am cumparat tot ce imi trebuie: ghiozdan, penar, pixuri creioane, stilouri... si tot restul! sper ca toata lumea sa isi cumpere ce are nevoie la scoala de acum pentru ca daca spun: "aaa...astept sa se apropoie si cumpar atunci!" or sa ramana in ultima zi si ultima zi e duminica, deci o sa alerge pe la magazinele care vor fi inchise si nu mai aiba de unde sa cumpere rechizite!

| xXJustMeXx a răspuns:

Da am cumparat rechizite cu toate ca nu astept scoala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.