| Nimeni20192018 a întrebat:

Eu am 10 ani de cand sunt in Anglia! Recomandati sa raman definitiv sau sa revin in tara?

11 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Revino in tara doar daca ti-ai gasit rostul (meseria). Altfel... Ramai acolo.

| SilentRain a răspuns:

Eu nu m-aș întoarce în România, poate doar in vacanta

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ai la cine să te întorci?

| Bizon95 a răspuns:

Lul, nimeni nu are cum sa stie ce situatie ai tu
eu personal NU m-as intoarce intr-o tara unde fiecare a doua chestie e in bataie de joc, politicienii vor NUMAI SA FURE, nu ii intereseaza nimic altceva, iar mai ales, ca asta e cea mai periculoasa problema in tara asta, sistemul medical e in cadere, doctorii pleaca din tara, sau se lasa de meserie pentru e mult prea multa munca (lipsa de personal = cei ramas fac munca la mai multi doctori), NUMAI 15% din spitale au trecut verficarea daca sunt in regula (in restul te duci sa iti faci operatie de rutina la genunchi, si dupa o saptamana mori din cauza unei bacterii intra-spitaliceasca), ETC...
mai exact, eu nu as avea curaj sa vin in vizita in tara asta, cea mai minora problema medicala si poti sa mori

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Daca te intorci in Romania o sa iti ratezi viata aici nu esti altceva decat un gandac ce trebuie strivit de toti atat in libertate cat si in puscarie. Sfatul meu este ca daca esti istet si sti ce vrei de la viata poti sa te multi in alta tara daca vezi ca in Anglia nu iti place poti sa te duci in Turcia ca bucatar s-au in Franta, Maroc, Germania, Portugalia, Egypt numai sa nu te intorci in RO ca o sa iti para rau mai tarziu.

Romania nu mai e ta+rfa care era acum 10 ani acum e mai rau ca atunci.

In Romania copii nu au nici un viitor nu are rost sa te mai intorci ramai in strainatate, la noi se desfinteaza scolile, spitalele, guvernul o ta+rfa de rahat care nu face nimic la ce sa te mai intorci sa fi bataia de joc a tuturor, aici nu contezi ca om.

| Paul754880338 a răspuns:

Depinde de multi factori luarea acestei decizii. Eu unul cred ca fiind roman nu poti trai linistit in alta tara, declarand ca totul e magic decat daca ai o glazura groasa de ipocrizie ( si un BMW care nu mai incape pe strazile din Romania;-)) ). Adevarul este ca te lupti doar cu rutina pe care ai dobandit-o acolo in acesti ani si te cam temi sa o schimbi pentru a te intoarce acasa. Este oare intoarcerea acasa mai grea decat a fost plecarea din tara?

| CdeMetal a răspuns:

Depinde daca chiar vrei sa te intorci sau sa ramai si daca poti duce un trai decent aici, in tara.

| GirlOnline81 a răspuns:

E greu sa spui cuiva " rămâi definitiv/ du-te înapoi in tara", dar o sa-ți spun totuși ce am făcut eu când am avut aceeași dilema.
M-am întors in tara, unde am rămas un an, și apoi am ales sa ma reîntorc tot aici (in Londra) pentru ca nu am mai reușit sa-mi găsesc locul acasă (in România).

| IonutCG90 a răspuns:

Salut. Sfatul meu daca ai strans niste banuti, sa te intorci in tara. Deschide-ti un SRL pe specialitatea ta sau ce doresti, te costa 100 lire, mai dai vreo 2-4 sute investitie in ce mai umblii intr-un an, dar profitul poate fii cu minim 3-4 zerouri. E doar sfatul meu. Sper totusi ca ti-am fost cat de cat de folos.