| Agapimu a întrebat:

imi spuneti cum pot sa-mi setez sa pot sa scriu in romana? sa imi apara "ș, ă, î, ț" de fiecare adata cand scriu. Dau funda. Multumesc

2 răspunsuri:
| Shane_1763 a răspuns:

Start-->Control Panel-->Regional and language options-->aici sunt 3 optiuni sus si selectezi >LanguagesDetails-->in mod obisnuit trebuie sa fie setat ca si >English (united States) US, dai >Add< si selectezi din lista >Romanian< pe ambele optiuni deschise, pe tine de fapt te intereseaza Keyboard (tastaura) ca sa aiba literele cu diacritice din limba romana. Apoi dai Apply>Ok si gata. Cand iesi de acolo, trebuie sa iti apara in bara de unelte jos din windows undeva in coltul dreapta un mic meniu care iti va permite sa schimbi limbajul tastaturii dintre engleza si romana. De fiecare data cand incepi sa scrii ceva, va trebui sa selectezi precum ca vrei in lb. Romana. Literele cu diacritice vor aparea pe tastatura ta, acolo unde ai semne de puntuatie, adica {[}]|\+=_-)0(9 si va trebui sa tii minte care litera cam pe unde este.

Succes! happy

| Last1 a răspuns:

Pentru windows exista si cduri cu language, exista si cu limba romana. instalezi romanian language si poti