anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bună, nu știu dacă ar trebui sa ma atașez foarte mult de iubitul meu asa ca as vrea părerea voastră.

După 2 zile după ce m-am pus împreună cu el am aflat ca 2 fete din gașca au fost cu el, cu una a fost doar o zi si ea s-a despărțit de el și efectiv tipa, după un an, încă il place și au fost cateva faze ciudate gen cand plângea când eram afara și a doua zi îmi zicea ca din motivul asta a plâns, mi-a trimis poza ca s-a taiat cu inițiala numelui lui, are o pătură în care plânge și cu care doarme căreia i-a pus numele lui, parola de la telefonul ei este numele lui și uneori m-a influenta sa ma despart de el dar în același timp mai mereu ma apara când cineva se ia de mine, ma îmbrățișează, ma pupa pe obraz și este super apropiata de mine, este o prietena excelentă dar aceste lucruri imi cam dau cu virgula. Și a mai fost cu o fata dar nu am cerut detalii adica nu știu cât timp și cine s-a despărțit de celalalt. Câțiva oameni mi-au spus ca înșală și ca mai umbla cu încă câteva fete și din motivul asta am vrut sa ma despart de el dar am vorbit cu el și cred ca a vorbit sincer, mi-a spus ca la mine chiar tine, ca nu mai umbla după nici o fata (hai, înțeleg, e baiat, se mai uita după una, doua dar aici nu vreau sa implic și cuvântul înșelat) mi-a spus ca îmi da și telefonul ca sa i-l verific dar nu sunt tipa aia geloasa care sa fie ceva de genu "boule, in momentul asta îmi dai telefonul" asa ca i-a zis "nu e nevoie", app: pana și fetele ma întrebau cum pot sa nu fiu geloasa (gen el îmbrățișează și alte fete dar asta făcea și înainte sa fim împreună deci chiar nu mi se pare ceva asa wow, nu vreau sa ii stric obiceiurile). Azi m-a întrebat dacă o sa ne căsătorim peste 5 ani cați copii vreau sa avem și chestii de genu, imi spune des ca ma iubește și acum 2 zile mi-a pus un elastic pe mana și mi-a zis ca dacă îl voi da jos se supăra și ieri când i-am zis ca și eu îl iubesc mi-a zis sa ii demonstrez trimițând-i o poza cu elasticul pe mana. Când ieșim afara e grijuliu, ma îmbrățișează și ma pupa super des și dacă vrea o fata sa ma îmbrățișeze efectiv vine și ma ia el înainte (evident ca nu-i face din răutate sau gelozie, o face din amuzament și mi se pare atât de dragguut).

Voi credeți ca el chiar are intenții bune? Gen chiar ma iubește și vrea sa rămânem împreună pentru un timp îndelungat.

2 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Testeaza-l

| DoarBogdan a răspuns:

Dar nu trebuie sa nu faci ceva, de frica ca ii strici obiceiurile. Daca nu iti convine ca imbratiseaza alte fete (cum este si normal, adica ce naiba?), atunci ii spui asta. Comunicarea este esentiala. Nu trebuie sa stai intr-o relatie in care nu te simti bine.

Acum... lumea poate sa vorbeasca orice, important este ca voi doi sa va simtiti bine. Dar trebui sa alungi orice eventuala suspiciune. El trebuie sa se asigure ca tu nu ai nicio grija in aceasta privinta.