|

Buna, pe internet exista foarte multe glume despre judetul Vaslui. Intrebarea este: de ce acest judet este considerat o "cocina" a Romniei?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru că unde e lipsă crasă de educație, e și multă violență.

| a răspuns:

7v1?

| a răspuns:

Pentru ca in 2014/15 a avut loc un viol, 7 barbati pe o singura femeie si s-a mediatizat foarte, da foarte mult chestia aia. Si de atunci a fost,, explozia" care a continuat cu alte mici incidente cum ar fi batai (adica barbatul sa-si bata sotia), crime si alte chestii. Si bineinteles ca atunci cand romanu' e prost si neinformat, el incepe sa creada tot ce este la TV si din cauza asta si-au format o parere proasta despre acel judet deoarece acolo CICA se petrec cele mai multe lucruri de genu si ca in restul' tarii nu. Tin minte ca dupa la scurt timp dupa, s-a intamplat aia cu fetele care mancau o banana pe care baietii o tineau intre picioare, cred ca ai si uitat de asta xD. A fost la balul bobocilor cu elevi de la un liceu din Cluj. De chestia asta cat s-a vorbit? 2 saptamani. Mai tarziu unu s-a dezbracat in curu gol intr-un cluj din Bucuresti. Cat s-a vorbit? 2 zile...

Ideea este ca oamenii isi permit sa se lege de altii care le sunt,, inferiori" deoarece vasluiul are si o populatie mica si traieste intr-o zona mai saraca. Dar de Bucuresti sau de alte orase nu prea ai de ce sa te legi chiar daca si acolo se intampla toate minunatiile.
A da. sa nu mai uitam si de glumele,, X dupa o luna in Vaslui"