| eleeeeenaaaa222 a întrebat:

Bună, piscul meu a dispărut de acasă luni sau marți, acum este duminică spre luni, deci de o săptămână este dispărut. Nu știu unde este, plâng foarte mult după el, îmi e dor de el foarte tare, chiar cu o zi înainte să dispară stăteam cu el afară și mă jucam și dintr-o dată a dispărut, vă rog să îmi spuneți ce sa fac, dacă vi s-a intamplat vreodată și ce sa fac? Să mă îngrijorez sau să am un gând " sigur vine " eu nu prea mai cred ca vine. acum nu știu. va rog sa imi spuneti
Pisicul meu este băiat, nu este sterilizat și obișnuia să vină dimineața si seara iar după aceea tot așa pleaca.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O să revină când vrea el, nu ai ce să faci.

Mai e varianta nefericită în care a pățit ceva...

| MistarGoGu a răspuns:

Am avut si eu 2 care au dispărut! Asta e! Motanii necastrati au chef de c-rvasareala când întra in calduri!
Data viitoare ai 2 variante:
Castrat sau zgarduta cu tracker GPS! IL urmărești de pe telefon!
Dacă nu il fura careva sau lovit de vreo masina se întoarce el.

| Mosotti a răspuns:

Dupa cine plangi? Daca pisicu a plecat inseamna ca nu mai vrea la tine, altfel nu pleca!
Asa ca lasa-l cum a vrut, nu e sigur daca vine, poate vine daca pe strazi nu-i merge cum ar crede el, el vrea libertate, nu sa-l tii in casa.

Asa ca nu mai plange dupa cineva care nu te vrea. Pisicii sunt domesticici abia de 10000 ani si nu-s credinciosi stapanilor, sunt perverse rau, nu sunt ca, cainii care sunt domesticiti de cam 30000 ani si ala nu-ti pleaca de acasa nici mort.
Voi nu stiti ce aveti la usa! Nu sunt caini sa fie loiali.