| LoveOrtodoxia a întrebat:

Bună! S-a mai confruntat cineva cu așa ceva? De multe ori când vreau să mănânc, încep să mă gândesc la chestii scârboase (ex: șoareci morți, etc). Cum fac să scap de aceste gânduri, căci vin involuntar? Sper să fiu luată în serios.

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"mănânc, încep să mă gândesc la.: șoareci morți, etc... Sper să fiu luată în serios"

greu, pe bune

| Drimmero a răspuns:

Am mai patit si eu uneori cand aveam pofta cea mai mare sa imi vina in minte scarbosenii vazute de curand, mi se taie instant pofta si cu greu mai pot manca, ma ridic de la masa si stau linistit o perioada, foamea revine inapoi si de data asta intra mai bine.

| Andrei200202 a răspuns:

Mai pățesc și eu, incerc cat mai mult să nu mă gândesc si cam atat. Trebuie sa înveți să îți controlezi gândurile

| Littledoctor26 a răspuns:

Buna! Se numesc ganduri obsesive. Incearca sa iti impui:"e doar un gand". Nu te feri de el. Cu cat fugi mai mult de un gand, cu atat el apare obsesiv in mintea ta. Daca il lasi in pace va trece singur si vei vedea ca nu se intampla nimic. Continua sa mananci chiar daca ai o senzatie de scarba in urma gandului. Concentreaza-te pe cat de buna e mancarea. Gandurile care apar involuntar sunt chestii omenesti, toti patim uneori sa gandim lucruri care ni se par absurde. Priveste situatia ca pe ceva firesc! Va trece! happy