| jessv a întrebat:

Bună,

Sap trecută am întâmpinat ceva groaznic imposibil de imaginat…

Am intrat la sora mea în camera (12 ani are fata) era în pat cu nepoata mea de 5 ani în poziția 69. Erau îmbrăcate, doar cea mică era cu pantaloni dați jos până sub fund și era cu fundul în botul surorii mele.

Când am intrat în cameră și mă văzut sora mea era extrem de speriată începuse se tremură și să șteargă pe limbă și să îmi spună jur ca nu am făcut nimic ea s-a pus cu fundul pe mine.

Ce naiba să fac?

7 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Sunt doar copii nu face mare valva din asta! Prefa-te ca nu ai vazut nimic, e sora ta ce dracu!

| jessv explică (pentru lpavel):

Și dacă fata a fost prinsă când se uită la filme de adulți, ce ar trebui să deduc din asta scumpul meu?

Da e doar un copil, dar copiii din ziua de azi nu mai sunt ca "copiii" sunt curioși de cum o bagi și cum o scoți.

Sper să îți dea și ție dumnezeu copiii i prinzi in astfel de situații, atunci o să vezi ce o să faci.

| lpavel a răspuns (pentru jessv):

Si cam ce ai putea sa faci? Da, e inca copil si e prea devreme pentru filme pentru adulti dar orice ai face nu poti impiedica asta...

| LisaJulie a răspuns:

Vorbesti cu ea si ii spui ca asa ceva nu se face

| Solane a răspuns:

E bine sa-i spui mamei tale asta. Va sti cum sa gestioneze situatia.
E imposibil ca aia de 5 ani sa se fi dezbracat si pus cu fundul la gura surorii tale. Sora ta, pe langa gesturi ce nu ar trebui sa le stie inca, mai stie si sa minta.

| Năsăud a răspuns:

Nu e ok ce s-a intamplat.
Dar e bine că le-ai prins.
De acum vor trebui supravegheate si niciodata sa nu ramana singure.
Unele fete de la varste mici se apuca de tot felul de prostii.

| DiaDiana111 a răspuns:

Cel mai bine este să discuți cu sora ta despre asta, să încerci a înțelege ce înțelege ea prin ceea ce a făcut, dupa cum a zis poate a fost un accident