| FaraNumeCaiMaiBine a întrebat:

Buna seara, sunt femeie am 28 de ani, am avut o relatie cu un barbat ideal la inceput, apoi am observat toate lucrurile nasoale, bautura, minciuna, aparatele, trecutul lui infect, jumatate din relatia noastra mi-a vorbit doar de cumnata lui, el locuieste cu fratele cumnata parintii in casa, ne vedeam o zi 2 pe weekend, dar jumatate de an din relatia noastra doar de cumnata lui vorbea, ca cumnata ii facu patu, ca cumnata ii facu lui tocanita, ca cumnata ii calca camasa, ca cumnata il penseaza, ca cumnata taie lemnele, ca daca cumnata nu a reusit sa activeze un telefon reusesc eu? Ca si cum eu sunt proasta, telefon pe care l am activat si era telefon cumparat de mine cadou pentru el, am luat decizia de a pune punct cu el pentru ca nu am mai suportat, cumnata lui m-a cautat ieri spunandu mi sa ne impacam ca noi ne iubim, si am luat decizia de ai povestii tot, faptul ca imi vorbea doar de ea non stop, faptul ca intotdeauna ma compara cu ea si ma umilea fata de ea, faptul ca de ce ea ca si cumnata ii stie parola de la telefon iar eu nu aveam voie nici sa pun mana pe telefonul lui, vrliam sa aflu o parere de la voi daca am procedat corect ca i-am spus desi noi nu mai suntem impreuna si nici nu vreau sa mai am de a face cu el.am uitat sa specific ca el are 31 de ani si sunt 2 frati gemeni identici, iar el intotdeauna a fost genul de om care a vrut mereu ce avea si fratele lui sau sa aiba mai mult decat el...

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

E bun, asta e, ai 28 de ani, vezi-ti de drum. Poate cine stie cand lipste fratesu sta el pe post de sot la cumnatasa laughing oricum nu-i diferenta daca sunt gemeni, aia nici nu baga de seama.

Da ai procedat corect, asta din ce povestesti.

| umbrax a răspuns:

Un astfel de om nu ar merita o a doua sansa. Pentru ca nu a stiut sa te aprecieze deloc, si nici nu a vrut sa se schimbe in timpul cat erați impreuna. O sa incerce sa te manipuleze in mod sigur ca sa va impacati, dar tu sa nu cedezi deloc pentru ca la fel o sa faca. Si iti spun sincer vorbind atat de mult despre a lui cumnata nu doar ca o admira, o iubea in secret, dar ia luat-o fratisu inainte

| Solane a răspuns:

Ai facut bine. Altfel insista si o lungetai, te chinuiai cu el.