|

BUNA SEARA! Voi unde ati stat in timpul facultatii:la camin,gazda, chirie? Care e cea mai buna varianta?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

La camin simti mai mult experienta facultatii. Ai colegi care te motiveaza sau demotiveaza cu invatatul, gasesti grupuri si grupuri de oameni, socializezi mult. Si e foarte bine gandindu-te ca vii de-acasa unde aveai un colectiv restrans, cunosteai pe toti, la camin esti impins/a sa cresti putin, sa te manifesti si sa-nveti cum e sa traiesti intr-o comunicate.
La gazda daca ai o gazda misto te-ai scos, eu am nimerit in anul 1 o doamna foarte faina, mergeam impreuna seara dupa cursuri, munca si mancam snacksuri in parc si vorbeam despre fortele universului si altele.
Chiria e scumputa, daca-ti permiti, ia-ti mai bine si o preitena/prieten cu tine. cineva pe care stii ca e curatel. Aici sunt riscuri, daca nu comunicati bine prietenia se destrama, amandoi fiind pusi intr-o situatie noua, nu uita ca e si vorba de adaptare.
Daca stai singur/a in chirie e plictiseala, poti socializa la facultate, ai liniste, clar, mult mai multa ca in camin, dar la camin esti mai accesibil/a, la un ciocanit la usa departe decat cine stie unde gasesti chirie, in ce colt a orasului.

1 răspuns:
| a răspuns:

Bună! Îți voi spune DOAR ceva și anume că la cămin ai șansa să îți faci mai mulți prieteni ca atunci când stai în chirie sau gazdă.