anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna. Sunt din Constanța si o sa merg vineri in București cu doua prietene. Problema e ca nu stim orașul, credeți ca ne vom pierde chiar daca o sa întrebam persoanele de acolo încotro trebuie sa mergem? Eu merg in special sa imi cumpar un cățel, dar va dati seama ca nu iau cățelul si dupa plecam, o sa ne mai plimbam etc.

Noi suntem eleve, vom lua bilete cu carnetele de note, aveti idee daca avem nevoie de poza la carnete(știți voi, pozele acelea de pe peima pagina cu elevii) si știți daca va trebui sa luam biletele cu câteva zile înainte? E prima plecare de genu adică asa departe, răspundeți cat se poate de explicit, e urgent

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine se mai pierde azi în condițiile in care exista telefoane cu gps si hărți? Serios?

| dinaprilie a răspuns:

Folositi un taxi pentru a merge sa luati catelul si mai apoi sa va duca in Piata Romana. De acolo puteti merge pe jos pana la Universitate ( Centrul Vechi ) si mai apoi in Piata Unirii. De acolo puteti lua metroul pana la gara de nord ( daca veniti cu trenul ). Din cate stiu eu nu este necesar de poze pe carnetul de note. Daca aveti si buletin puteti confirma cu buletinul daca vi-l cere. Distractie placuta!