| numepublic87445654654654654645654645 a întrebat:

Buna TPU.
Am decis sa imi scriu ofurile aici pentru ca am nevoie sa vorbesc cu cineva.
Deci o sa incep cu inceputul...Eu am o relatie cu un baiat de 2 ani si vreo 2 luni, in aceasta relatie a existat o despartire pe care am facut-o eu pentru ca el nu avea timp si pentru mine si statea doar pe jocuri (mentionez ca eu am 17 ani si el 18).
Aceasta despartire a durat aproximativ o luna de zile in care eu l-am blocat pe el peste tot, iar el incerca sa ma caute spunandu-mi ca a facut cea mai mare greseala din viata lui si ca ii pare rau pentru tot, iar eu ma tineam tare pentru ca nu voiam sa ajungem din nou de unde am plecat, dar pana la urma am ales sa ii mai dau o sansa. Din acel moment eu mi-am pierdut grupul de prieteni, pentru ca ei nu il suportau pe iubitul meu, mi-am pierdut cea mai buna prietena de 5 ani de zile, am pierdut pur si simplu pe toata lumea pe care mai aveam, dar asta e cea mai mica problema a mea in momentul de fata. Atunci el chiar mi-a fost alaturi, ba chiar m-a bagat si pe mine in grupul lui de prieteni si am iesit toata vara afara in fiecare zi. Trebuie sa va spun ca el este o fire foarte geloasa si posesiva si nu are incredere in mine absolut deloc chiar daca eu nu i-am dat lui niciodata vreun motiv ca sa fie asa, mereu am fost loiala si nu i-am facut nimic rau.
Ok, intr-o zi el mi-a spus sa facem schimb de conturi de Instagram, intr-un final am acceptat si asta pentru ca nu vedeam ce poate fi asa rau pentru ca eu nu aveam nimic de ascuns fata de el, din acel moment el mi-a blocat toti baietii pe care ii aveam la prieteni si colegii de clasa, absolut orice fiinta care era baiat. Eu atunci nu aveam o problema cu asta pentru ca nu eram obisnuita cu asa ceva, dar eu am inceput sa ma simt urat fata de acei baieti pentru ca el le-a dat block fara niciun motiv, iar colegii de clasa cand m-au intrebat de ce le-am dat block le-am spus adevarul, ca iubitul meu a facut asta, nu eu pentru ca nu aveam de ce...
El m-a intrebat daca vreau sa ma culc cu el, dar am refuzat pentru ca nu ma simteam pregatita sa fac asta si de aici au inceput din nou certuri multe, nu o sa intru in detalii pentru ca o sa o lungesc si mai mult. In prezent il mai am doar pe el si inca o prietena. Adevarul e ca m-am inchis in mine foarte mult, eu m-am mutat la alt liceu in alt oras si pur si simplu imi e rusine sa vorbesc cu colegii de acolo, de fiecare data cand ma intreaba ceva vreun baiat si discutia dureaza putin mai mult deja ma gandesc ca iubitul meu o sa afle si ma voi certa cu el din nou. Am nevoie de libertate, ma simt ca intr-o cusca, uneori incep sa plang fara motiv, pur si simplu nu vorbesc cu nimeni toata ziua chiar daca as putea sa vorbesc cu el toate astea si am incercat sa ii spun ce simt, dar de fiecare data ajungeam la o cearta si asa am ajuns sa nu ii mai spun nimic din ce simt eu. Cand ii spuneam ca ma simt singura si el stie foarte bine ca nu mai am pe nimeni el imi spunea sa imi fac prieteni, dar nu e asa usor sa iti faci prieten pe oricine in ziua de azi si in plus daca imi faceam prieteni si se afla pe acolo vreun baiat incepeau din nou geloziile si asa mai departe...Am nevoie de un sfat

1 răspuns:
| Loraovergame404050 a răspuns:

Eu înțeleg că ții la el foarte mult din moment ce te-ai împăcat din nou cu el după toate acele chesti dar chiar nu merită să ții o persoană toxică în viața ta mai bine îți găseşti pe altcineva e mai bine pentru tine dacă continui în ritmul în care tu te aflii nu vei mai putea să vorbeşti cu absolut nimeni şi nu merită să ții o persoană geloasă lăngă tine, adică tu dacă o să fii cu el în continiare nu o să mai ai viață socială fiecare om are dreptul la libertatea lui! Nu trebuie să trăieşti cu frică pur şi simplu trăieşte-ți viața că e scurtă şi vei regreta mai târziu.