| Louisa28 a întrebat:

Buna TPU! Am discutat aseara cu o verisoara despre cazarea in camine studentesti. Ea mi-a spus ca ar prefera sa stea intr-un camin privat, sa ceara o camera dubla pentru ea si sora ei mai mare, care, momentan, face orele online.
Care vi se pare voua cea mai avantajoasa cazare: camin privat sau camin de stat? Ea mi-a spus ca a gasit cazare la un camin privat din Bucuresti pentru o camera dubla in care costul per persoana este de 600 de lei cu toate utilitatile incluse, avand si baie in camera, in timp ce la caminul de stat nu ar avea baie in camera, iar costul ar fi de 300 de lei. Voi unde ati alege sa stati?
Daca ati avut experiente sau lucruri care merita spuse unei persoane care nu a trecut prin asta, as fi foarte multumita sa le aud.

4 răspunsuri:
| DemonLord a răspuns:

"a gasit gazare la un camin" unde? De curiozitate sa știu să nu trec pe acolohee hee
Daca își permite privat, de ce nu.

| Wr3nch a răspuns:

Eu am stat la stat, cu alti 4 in camera, si ne-am inteles, cu mici perietii, fara probleme. Aici e mai mult o problema de preferinta si comfort.

| Louisa28 explică (pentru Wr3nch):

Asa este! Doar ca ea se gandea ca daca nu o sa obtina loc in camin, fiind si pandemia si fiind si in anul doi, se gandea sa stea la caminul privat, deoarece anul asta a avut doar cateva cursuri cu prezenta fizica, restul online, si trebuia sa se tot deplaseze, in plus ca spune ca nici nu îi place sa fie obligata sa stea acasa, deoarece spune ca vrea sa descopere independenta pein viata de student.

| isemilia a răspuns:

Mai avantajos ar fi cel privat pentru ea, mai ales ca are o sora mai mare si pot imparti acel pret.