| Anonimms128 a întrebat:

Bună TPU am o întrebare urgentă am primit acum 1-2 luni bully la școală și o fată a sărit la mine să mă bată și eu m-am apărat, Poliția mi-a făcut sesizare la protecția copilului și acum cei de la protecția copiilor mi-a spus ca trebuie acte pentru ancheta socială ce înseamnă asta? Mă vor lua? Eu am o situație bună financiară și sunt îngrijită. Asta nu se pune problema va mulțumesc frumos și ofer funda vă rog nu mă judecați e greu să primești bully la școala din păcate.

4 răspunsuri:
| CiobotaruValentin a răspuns:

Salutare.
O anchetă socială este o investigație realizată de specialiștii de la Protecția Copilului (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului - DGASPC) pentru a evalua situația unui copil aflat într-o anumită dificultate. Scopul principal al anchetei este de a aduna informații relevante despre mediul în care trăiești, relațiile din familie, condițiile de locuit, starea ta emoțională și fizică, precum și orice alți factori care ar putea influența bunăstarea ta.
Solicitarea de acte este o procedură standard în cadrul anchetei sociale. Aceste documente ajută la identificarea ta și a familiei tale, la verificarea informațiilor și la completarea dosarului de evaluare. Nu ar trebui să te alarmezi de această solicitare, este o parte normală a procesului.
Este important să reții că Protecția Copilului are ca scop protejarea drepturilor copiilor. Dacă ai fost victima bullying-ului, este posibil ca ancheta socială să ducă la măsuri de sprijin pentru tine și la intervenții pentru a opri bullying-ul în școală.
O zi frumoasă!

| Anonimms128 explică (pentru CiobotaruValentin):

Vai mulțumesc mult mai m-am liniștit nu vreau să plec din familia mea.Dar mereu primeam bully ca nu am mama etc …

| CiobotaruValentin a răspuns (pentru Anonimms128):

Îmi pare rău să aud/văd cele întâmplate. Sper să fi bine!

| Anonimms128 explică (pentru CiobotaruValentin):

Mulțumesc din suflet, Copii sunt răi, În 8 ani de școală am primit doar bully ca nu prea aveam posibilități, Și ca n-am mamă …sau ca sunt grasă etc :