|

Buna TPU, astept de miercuri un plic cu timbru prin posta romana de la Bihor la Medias, sunt 164 km. dar inca nu a venit, cam cat dureaza pana ajunge ca maine deja e o saptamana de cand e pus si nu a ajuns? Cel care la pus a zis ca Plicurile cu timbru ajung mai greu ca un colet prin posta, nu ma pricep si de-aia intreb. Plic cu timbru posta romana. Apai nu stiu. Astept un raspuns cat mai urgent, va rog, dau funda si scuze categoria dar sper sa se raspunda cat mai repede.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cred ca blocat pe undeva.
Mergi la posta si intreaba, ar trebui sa ajunga in 2-3 lucratoare, nu intr-o saptamna.
Intreaba expeditorul daca a pus adresa corecta.
Data viitoare roaga pe cel care a trimis sa puna recomandat chiar daca plateste cativa lei in plus, dar primesti sigur mai ales daca e ceva important.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Timpul e cam acelasi pentru toate trimiterile postale (in afara de cele cu Prioripost care ajung mult mai repede). In mod normal ar fi trebuit sa ajunga ieri sau azi. Daca nu vine pana joi mergi la posta si intreaba de el (daca s-a emis o chitanta o sa vezi pe ea un numar de prezentare si cu ala il poate urmari postarita, daca nu ai dovada ca a fost pus plicul nu cred ca se poate urmari si se poate pierde chiar)

| a răspuns:

Pe site-ul postei romane spune asa:
Trimiteri Neprioritare:
Timp de circulaţie nivel naţional: Z+5.
(Z - ziua depunerii trimiterilor la punctul de acces)

Deci dureaza cel putin 5 zile lucratoare.
Mai asteapta 2-3 zile si, daca nu vine, mergi la oficiul postal de care apartii si intreaba.