| Miss25JK a întrebat:

Buna TPU!
Dintre militari residence si Bragadiru ce alegeti pentru a va cumpara propriul apartament? Va rog argumentați cu pro si contra. Stiu ca multi ma veti sfatui sa imi iau in București sau blocuri vechi, insa preturile depășesc bugetul meu. Deja ma simt obosita psihic cand vad ba ca unele constructii nu sunt bune, ba ca nu e asfaltat, etc incat imi vine sa ma las lehamite si sa traiesc in continuare in chirie.
Va multumesc

2 răspunsuri:
| Superior a răspuns:

Daca te iei dupa toti fraierii si ideile lor, nu ajungi sa mai cumperi nimic.
Vezi avantaje, dezavantaje si pune-le in balanta. Orice apartament ai lua va avea din ambele.
Prioritar vad eu sa aiba o structura solida, sa fie bine izolat si situat intr-o zona cat de cat practica (magazine, statii RATB, benzinarie).
Poti cauta garsoniere cu multi mp sau case, astea-s mai ieftine.
Olx-ul e plin de anunturi.

| Furnicuta000 a răspuns:

Eu as zice Militari pentru ca e mai usor sa ajungi in Bucuresti, ai si autobuze care pleaca destul de des de acolo, si pentru ca zona aceea se va dezvolta mult pe viitor. Dar nu e prea roz situatia, am vazut ca multi au inceput sa se planga de slaba calitate a constructiilor. Totusi cred ca in toate cartierele astea noi sunt blocuri facute in bataie de joc deci mai bine Militari la un pret mai mic decat un bloc la fel de prost construit la pret dublu in alta parte