| Mirabella95 a întrebat:

Mi-am facut cont pe paypal.com insa nu prea stiu cu acest card cum sa fac? La ce banca il fac? Am inteles ca trebuie sa ai niste bani pe card pentru ca ei sa verifice contul? Mai exact cat sa am? Rog detalii! Mie imi trebuie pentru a primi bani pe card atat si la ce bancomat ma duc sa-i scot? funda!

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Trebuie sa-ti faci un card la orice banca vrei, pui pe card orice suma vrei tu, nu conteaza cat. ( De ex. poti pune 50 roni ) Cand faci cardul sa mentionezi ca in viitor vei face plati online (chiar daca tu nu o sa faci)! Apoi dupa cate stiu eu ar trebui sa faci un card de tip : Visa sau Visa Electron... pentru ca numai astea se pot transforma in carduri Paypal!
Cum se face : faci intai cardul, apoi nu stiu exact dar am impresia ca faci cont la paypal, unde iti va cere sa dai seria cardului tau, ei o sa verifice, apoi iti vor da un cod cu care te vei duce inapoi la banca respectiva, le dai acel cod sau trebuie sa schimbi cu codul actual... nu mai stiu, oricum cumva asa, vei transforma cardul tau intr-un card paypal pe care vei putea primi bani din alte tari!
Sper ca te-am ajutat! Succes!

1 răspuns: